aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠανεπιστημιάδα 2017: Τα βρήκαν σκούρα, αλλά μας κέρδισαν οι Αργεντινοί

Πανεπιστημιάδα 2017: Τα βρήκαν σκούρα, αλλά μας κέρδισαν οι Αργεντινοί

Τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες δέχθηκε η Πανεπιστημιακή ομάδα της Κύπρου που συμμετέχει στην 29η Πανεπιστημιάδα που διεξάγεται στην Ταϊπέι. Τη Δευτέρα στο δεύτερό της αγώνα η ομάδα μας έχασε από την Αργεντινή με 0-3 σετ. Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο του τέταρτου Ομίλου και φιλοξενήθηκε στο «Chinese Culture University Gymnasium».

Η ομάδα μας αγωνίστηκε πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ τα οποία όμως έχασε με 16-25 και 23-25, (ειδικά στο δεύτερο σετ η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν εξαιρετική). Στο τρίτο σετ όμως η ομάδα μας δεν έπαιξε καλά χάνοντας το σετ με 10-25).

Αναλύοντας τον αγώνα ο προπονητής-συνοδός της ομάδας Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ τα εξής: «Σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στο Ιράν είχαμε καλύτερη απόδοση. Μας στοιχίζει η έλλειψη φιλικών όπου δεν κάναμε ούτε ένα. Πιστεύω ότι εάν είχαμε κάποια φιλικά θα είχαμε ακόμα καλύτερη απόδοση. Θεωρώ όμως ότι τόσο κόντρα στο Ιράν, όσο και κόντρα στην Αργεντινή προσπαθήσαμε, αλλά είναι οι δυο ομάδες που θα καταλάβουν τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου».

Αναφορικά με τη συνέχεια, ο Κουτουλέας ανέφερε ότι «από τον αγώνα κόντρα στον Καναδά την Τρίτη (15:00 ώρα Κύπρου) θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε νίκες». Ο αγώνας με τους Καναδούς θα διεξαχθεί στο Academy R.o.c. Gymnasium».

Κύπρος: Παναγιωτίδης, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Προδρόμου, Καλαφάτης, Σαββίδης, Ποχάνης – Λίμπερο: Xαραλαμπίδης – Αλλαγές:  Τζ. Αναστασιάδης, A. Αναστασιάδης, Ζηκάκης, Σπύρου.

Αργεντινή: Τζιραούντο, Μαρτίνα, Ιμχοφ, Ρόμπερτς, Βίντι, Βιλλιαρουέλ  – Λίμπερο: Mασσιμίνο – Αλλαγές: Γκόμες, Βιλντοσόλα, Μπενίτεθ, Ρόμπερτς, Χάίμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ