aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Παφίτισσα» η Φερνάντα, παραμένει το αστερι της ομάδας, η Μίλκα ντα Σίλβα

«Παφίτισσα» η Φερνάντα, παραμένει το αστερι της ομάδας, η Μίλκα ντα Σίλβα

Ο Παφιακός στις γυναίκες έβαλε στόχο να εντυπωσιάσει στο φετινό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας. Ο προπονητής Γιάννης Γιαπάνης θα έχει στη διάθεσή του την Βραζιλιάνα διαγώνιο Φερνάντα ντε Σόουζα Μέλο. H αθλήτρια υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Απριλίου 2020. Η Mέλο γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1987 έχει ύψος 1.80μ. και βάρος 87 κιλά. Εκτός από τη Βραζιλία η Μέλο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ιστρέ Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα, τo «αστέρι» της γυναικείας ομάδας του Παφιακού παραμένει. Η πολύ φιλόδοξη ομάδα της Πάφου ανανέωσε τη συνεργασία της με την Βραζιλιάνα ακραία και διαγώνιο Μίλκα Λουμπιέσκα ντα Σίλβα. Η 31χρονη αθλήτρια ήταν η βάση της περσινής ομάδας που έφθασε μέχρι το φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Η Μίλκα υπέγραψε μέχρι τις 30 Απριλίου 2020. Η Βραζιλιάνα έχει ύψος 1.83, βάρος 68 κιλά. Στην καριέρα της πέρασε από Ισπανία (Las Palmas), Mαρκόπουλο (τη σεζόν 2011 – 2012), Γαλλία (Venelles), Περού (Universidate San Martin). Πριν έλθει στην Κύπρο έπαιξε στην Ουγγαρία στην UTE Volley Βουδαπέστης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ