aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠαφιακός: Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα

Παφιακός: Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα

Έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα συναντήσει αύριο στο γήπεδο «Burhan Felek Volleyball Hall» απέναντι στην Γαλατάσαραϊ (18:00), ο «Green Air» Παφιακός θέλει να κάνει το πρώτο και μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στον επόμενο γύρο του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών.

Στην ομάδα, που βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη, υπάρχει πίστη για το αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να ελπίζει ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει στο ίδιο γήπεδο την Πέμπτη (18:00).

Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Μίλαν Γκρίσιτς, είναι οι Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Βαλεντίνος Ανδρέου, Αντώνης Τσαγγαρίδης, Χρίστος Σωκράτους, Άλαν Βερίσιμο, Σίλβα ντε Αραούχο, Βλάνταν Μίλεφ, Νικόλας Κωνσταντινίδης, Σάββας Ανθής, Κωνσταντίνος Σκορδής, Άκης Ασπιώτης και Αντώνης Αντωνίου.

Ο αρχηγός της ομάδας Άνθιμος Οικονομίδης θα προσπαθήσει να βρίσκεται σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για να ενισχύσει την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ