aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠαφιακός: Στον Καμπερίδη τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας

Παφιακός: Στον Καμπερίδη τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας

Παρά την καλή χρονιά που είχε η ομάδα ανδρών του Παφιακού, με την κατάκτηση του κυπέλλου και τη συμμετοχή στα τελικά του πρωταθλήματος, εδώ και μερικές μέρες προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Συγκεκριμένα, ο Μίλαν Γκρέσιτς αποχώρησε για να συνεχίσει αλλού την προπονητική του καριέρα και στη θέση του ήρθε ο Ελλαδίτης Κυριάκος Καμπερίδης, με στόχο να πάρει την ομάδα ακόμη πιο ψηλά.

Πρόκειται για ένα καταξιωμένο τεχνικό, ο οποίος πέρασε ξανά από την Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ενώ στην Ελλάδα μεταξύ άλλων κάθισε στον πάγκο των γυναικείων ομάδα του Αίαντα Ευόσμου και του Ολυμπιακού Πειραιώς, στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ και βοηθός στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ υπήρξε και προπονητής στις Εθνικές Κορασίδων και Γυναικών.

Η ανακοίνωση του Παφιακού: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παφιακού, τον νέο προπονητή της Αντρικής ομάδας μας Κυριάκο Καμπερίδη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ