aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Παφιακέ γερά πρωτάθλημα ξανά»

«Παφιακέ γερά πρωτάθλημα ξανά»

Το διοικητικό συμβούλιο του Παφιακού εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το σημερινό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά: «Ο Μήνας Φεβρουάριος είναι ο πιο κρίσιμος για την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας.

Αρχικά σήμερα στην Λευκωσία στις 3/2/2017 και ώρα 20:00 η ομάδα μας αγωνίζεται με την δεύτερη στην βαθμολογία Ομόνοια και πολύ πιθανή ανταγωνίστρια μας στον Τελικό Πρωταθλήματος.

Τυχόν νίκη σήμερα μας δίνει πολλές ελπίδες για να βρισκόμαστε πιο κοντά στο όνειρο, στο τρόπαιο που τόσο πολύ μας έλειψε.

Μπορεί να ισχύει η απαγόρευση φίλαθλων για το συγκεκριμένο ματς αλλά οι παίχτες, οι προπονητές και το Δ.Σ της ομάδας θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνος και να φέρουν την ομάδα πιο κοντά στο φετινό μας στόχο.

Η συνέχεια στις φετινές μάχες θα δοθεί την Δευτέρα 6/2/2017 όπου θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι μας να δουν την ομάδα στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη. Την Δευτέρα θα τους χρειαστούμε για την επίτευξη και του 2ου στόχου που δεν είναι άλλος από το Κύπελλο με αντίπαλο αυτή την φορά την Νέα Σαλαμίνα.

Η παρουσία σας και μόνο θα δώσει την απαραίτητη στήριξη των όλων προσπαθειών της ομάδας και θα χαροποιήσει τους ακούραστους πετοσφαιριστες να γίνουν πρωταθλητές και κυπελλούχοι «Ευρώπης» μιας και η επαρχία μας επίσημα είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2017.

Παφιακέ γερά πρωτάθλημα ξανά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ