aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Όταν παίζει η Αναγέννηση παίζει όλη η Δερύνεια»

«Όταν παίζει η Αναγέννηση παίζει όλη η Δερύνεια»

Κάλεσμα στους Δερυνειώτες για να παρευρεθούν στον αγώνα βόλεϊ με την ΕΝΠ και να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη εξέδωσε η Αναγέννηση Δερύνειας.

Η ανακοίνωση:

«Όταν παίζει η Αναγέννηση παίζει όλη η Δερύνεια!

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ο προπονητής και οι πετοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της κωμοπόλης εν όψει του αγώνα με τον ΕΝΠαραλιμνιου στο πλαίσιο της 12 αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το δύσκολο και κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια, η συμπαράσταση των φιλάθλων μας μπορεί και θα είναι καταλυτική.

Με τη σημαία της Αναγέννησης πάντα ψηλά σας περιμένουμε στο γήπεδο για να δώσετε για μια ακόμη φορά δύναμη στους παίκτες! Να στηρίξετε με πάθος και να προστατεύσετε την ομάδα εξασφαλίζοντας μια ομαλή πετοσφαιρική αναμέτρηση που θα έχει ένα μοναδικό προορισμό: Την κατάκτηση της νίκης!

Την Παρασκευή αυτή ας την αφιερώσουμε στην Δερύνεια μας! Το αξίζει! Είναι ο πρώτος τελικός από του τρεις που απομένουν για την πρόκριση τις ομάδας μας στα play-off του πρωταθλήματος».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ