Οριστική διακοπή σε όλες τις διοργανώσεις βόλεϊ, ζητάει επαναπατρισμό των ξένων!

Η ΚΟΠΕ, εφαρμόζοντας τα νέα μέτρα της Κυπριακής Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού (COVID-19), αποφάσισε τον τερματισμό όλων των διοργανώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Με βάση τα πιο πάνω, η Ομοσπονδία καλεί τα σωματεία μέλη της να τερματίσουν οποιεσδήποτε προπονήσεις των ομάδων τους και να μεριμνήσουν για τον επαναπατρισμό των ξένων αθλητών τους.

Όσον αφορά την ανάδειξη πρωταθλητών στις κατηγορίες ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών και ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών, η ΚΟΠΕ συγκαλεί σύσκεψη των ενδιαφερόμενων σωματείων (Ομόνοια και Ανόρθωσης στους άνδρες και ΑΕΛ, Ανόρθωσης και Παφιακός στις γυναίκες), στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 για να εισακούσει τις απόψεις τους και στην συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας να λάβει τις αποφάσεις του.

Εξάλλου, η ΚΟΠΕ αποφάσισε όπως το γραφείο της στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία λειτουργεί από τις 08:00 μέχρι τις 15:30 με μόνο ένα λειτουργό. Όλες οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα λειτουργούν από απόσταση και μέσω τηλεργασίας. Η Ομοσπονδία παρακαλεί όλους να αποφεύγουν τις προσωπικές επισκέψεις στο γραφείο της και να επικοινωνούν μαζί της μέσω e-mail ([email protected]) και τηλεφώνου (22449810).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ