aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΌνειρο: Oι Σιαπάνης-Σαββίδης στους «4» του Πανευρωπαϊκού

Όνειρο: Oι Σιαπάνης-Σαββίδης στους «4» του Πανευρωπαϊκού

Μεγάλες στιγμές για το κυπριακό βόλεϊ. Το σούπερ δίδυμο Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης πέρασαν στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που γίνεται στο Γκότεμποργκ της Σουηδίας. Οι δυο σούπερ ήρωες της άμμου κέρδισαν τους Ιταλούς Tobia Marcheto και Alberto Di Silvestre και προκρίθηκαν στους «4». Μια επιτυχία χωρίς προηγούμενο.

Οι Σιαπάνης και Σαββίδης ήταν εντυπωσιακοί κερδίζοντας τους Ιταλούς με 2-0 σετ (21-18 ,21-19) δείχνοντας την ανωτερότητά τους, αλλά και την σπουδαία κλάση τους. Το γεγονός ότι έπαιξαν το τρίτο παιχνίδι την ημέρα και η κούραση δεν τους κατέβαλε ποσώς.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε μετά τον αγώνα: «Δεν έχει προηγούμενο η επιτυχία. Η Κύπρος στους “4” ενός Πανευρωπαϊκού. Τα παιδιά δικαιώθηκαν. Οι αντίπαλοί μας δεν ήταν τυχαίοι, αφού οι Ιταλοί και οι άλλες ομάδες που αποκλείσαμε είναι πολύ σπουδαίες ομάδες».

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στους ημιτελικούς του αγώνα Ολλανδίας – Σλοβενίας για το μετάλλιο αρχικά και βλέπουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ