aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Αν αποκλειστεί πάει Σερβία

Ομόνοια: Αν αποκλειστεί πάει Σερβία

Τη σερβική Νόβι Παζάρ θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια στον πρώτο γύρο του CEV Cup ανδρών, εάν αποκλειστεί στον δεύτερο γύρο του Champions League από τη Λιουμπλιάνα Σλοβενίας με την οποία θα αναμετρηθεί στις 2 και 6 Νοεμβρίου με τον πρώτο αγώνα στο «Ελευθερία».

Ο αντίπαλος του «τριφυλλιού» προέκυψε μέσα από την κλήρωση που έγινε χθες στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Με βάση τις ημερομηνίες που ορίστηκαν, οι αγώνες του πρώτου γύρου του Champions League είναι ορισμένοι στις 6-8 και 20-22 Δεκεμβρίου.

Εάν, όμως, η Ομόνοια ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιουμπλιάνας, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο στις 16 και 20 Νοεμβρίου την Αράγο Ντε Σετ Γαλλίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι στους ομίλους, εφόσον προκριθεί η λευκωσιάτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Μοντένα Ιταλίας, Κραϊόβα Ρουμανίας και μια εκ των ΠΑΟΚ, Καστέλλα Κροατίας και Σκρα Μπελχάτοβ Πολωνίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ