aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟλυμπιάς: Τίτλος και άνοδος στα «σαλόνια»

Ολυμπιάς: Τίτλος και άνοδος στα «σαλόνια»

Δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β’ Κατηγορίας βόλεϊ ανδρών η Ολυμπιάς  Φρενάρους εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλήματος και την άνοδό της στα «σαλόνια».

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν εκτός έδρας την άμεση ανταγωνίστριά τους Ολυμπιάδα Νεάπολης με 3-1 σετ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο προπονητής της Ολυμπιάδας Φρενάρους, Παύλος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «η νίκη, ο τίτλος και η άνοδος ανήκει στους παίκτες του.

Είναι πολύ σημαντικό για μια κοινότητα 3.000 κατοίκων να διαθέτει ομάδα στην Α’ Κατηγορία. Ήταν εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου μας στον αγώνα της Ακρόπολης». Όσον αφορά στη συνέχεια, είπε: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και στη συνέχεια θα δούμε πως θα στηθεί η ομάδα για την Α’ Κατηγορία. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από το οικονομικό».

Στην πορεία προς τον τίτλο, η Ολυμπιάς στηρίχθηκε στους Πρωτοπαπά, Zάνη, Στέκα, Αδάμου, Παπέτα, Οικονόμου, Αγκέλοφ, Παπαϊωάννου, Χρίστου, Ξενοφώντος και Κωνστσντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ