aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟλυμπιάδα:  Πορεία μακριά  από περιπέτειες

Ολυμπιάδα:  Πορεία μακριά  από περιπέτειες

Η ιστορική ομάδα της Ολυμπιάδας Νεάπολης θέλει να κάνει έντονη την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.

Η ομάδα μπολιάστηκε με νέο αίμα, ενισχύθηκε σε θέσεις κλειδιά και έχει θέσει ως στόχο της μια καλή πορεία μακριά από περιπέτειες. Χωρίς πολλά λόγια και με στόχο την αξιοπρεπή παρουσία, όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο διοικητικός ηγέτης του σωματείου Άντρος Μιχαηλίδης.

Η διοίκηση προσέλαβε ως προπονητή έναν καταξιωμένο εργάτη της πετόσφαιρας, τον Χρίστο Πούλλακκο, ενώ ενισχύθηκε το ρόστερ της ομάδας με έμπειρες παίκτριες όπως η Φωτεινή Ιωάννου από την Ανόρθωση και η Έρικα Νίστρομ, η οποία είχε ξανά πέρασμα από την ομάδα.

Απ’ έκεί και πέρα στην ομάδα παρέμειναν οι Έφη και Ελεάνα Πέτρου, Ψιλογένη και Α. Χριστοδούλου που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας. Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η προσφυγική ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νταμπλούχο Sabbianco Απόλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ