aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟλοκληρώθηκαν τα σιρκουί Beach Volley – Ποιοι ξεχώρισαν

Ολοκληρώθηκαν τα σιρκουί Beach Volley – Ποιοι ξεχώρισαν

Με μεγάλη επιτυχία συμπληρώθηκε το σιρκουί των τριών πρωταθλημάτων Beach Volley που διοργανώθηκαν τα Σαββατοκύριακα 14 -15, 21-22 και 28-29 Ιουλίου 2018 στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις Beach Volley στη Λεμεσό.

Ανασκοπώντας τις τρεις διοργανώσεις που πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα στους φίλους του βόλεϊ, βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Η πιο σταθερή ομάδα στο τουρνουά αναδείχθηκε το δίδυμο Δημήτρη Αποστόλου – Βλάντο Κνέζεβιτς οι οποίοι ομαδικά συγκέντρωσαν 2600 πόντους, ενώ ο Αποστόλου κουβαλά για την επόμενη σεζόν 1300 πόντους.

Σημειώνεται ότι ο Βλάντο Κνέζεβιτς αποχώρησε από την ενεργό δράση του Beach Volley μετά τους αγώνες της Κυριακής. Οι Αποστόλου – Κνέζεβιτς θριάμβευσαν στο πρώτο τουρνουά ενώ ήλθαν δεύτεροι στο δεύτερο και τρίτο τουρνουά.

Στις Γυναίκες ξεχώρισε το δίδυμο Έρικα Νίστρομ – Βαλέρια Σιακίδου οι οποίες κέρδισαν το πρώτο και το τρίτο τουρνουά εξασφαλίζοντας ως δίδυμο 2000 πόντους δηλαδή 1000 πόντους έκαστη. Στους αγώνες της Ζώνης των Μικρών Κρατών συγκέντρωσε η Σιακίδου άλλους 300 πόντους με την τρίτη θέση που κατέλαβε μαζί με την Γεωργία Χατζηδημητρίου.

Στο δεύτερο τουρνουά Γυναικών, οι ομάδες εξασφάλισαν πόντους στο τουρνουά Ζώνης Μικρών Κρατών. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μαριότα Αγγελοπούλου – Μανωλίνα Κωνσταντίνου που με τη δεύτερη θέση κατέκτησαν το πρωτάθλημα Γυναικών συγκεντρώνοντας 1000 πόντους.

Οι τελικές βαθμολογίες των τουρνουά:

Η βαθμολογία 1ου τουρνουά ανδρών – γυναικών.

Η βαθμολογία 2ου τουρνουά ανδρών – γυναικών.

Η βαθμολογία 3ου τουρνουά ανδρών – γυναικών.

Λεζάντα: Μετά τον τελικό Γυναικών έγινε η απονομή σε νικήτριες και ηττημένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ