aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪOλοένα και καλύτερη η Εθνική U20 Ανδρών (η τελική 12άδα / δηλώσεις Φραγκέσκου)

Oλοένα και καλύτερη η Εθνική U20 Ανδρών (η τελική 12άδα / δηλώσεις Φραγκέσκου)

Στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της μπήκε η Εθνική U20 Ανδρών και ο προπονητής Jorge Canestraci με τον βοηθό του Στέργιο Φραγκέσκου βάζουν τις τελευταίες πινελιές πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της 9ης και 10ης Ιανουαρίου με Αυστρία και Κροατία στην Αυστρία.

Η Εθνική έδωσε το Σάββατο το δεύτερο φιλικό της με την Ανόρθωση στο Θεμιστόκλειο με τους διεθνείς να ανταποκρίνονται απέναντι σε μια ομάδα που εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών. Ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Στέργιος Φραγκέσκου ανέφερε ότι «οι παίκτες μάς άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους με την εμφάνισή τους. Θεωρούμε ότι στις επίσημες υποχρεώσεις μας την ερχόμενη εβδομάδα στην Αυστρία οι παίκτες θα ανταποκριθούν. Μας ικανοποιεί ότι είχαμε καλύτερη παρουσία από τον αγώνα με την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου την προηγούμενη εβδομάδα».

Την Κυριακή η Εθνική στο τρίτο φιλικό θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραβά στο τελευταίο τεστ επί κυπριακού εδάφους. Ο κ. Φραγκέσκου ανέφερε ότι «ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας με μια προπόνηση την εβδομάδα για να δεθεί η ομάδα. Πόσο μάλλον όταν τα νεαρά αυτά ταλέντα δεν παίρνουν χρόνο και ευκαιρίες στις ομάδες τους».

Ο βοηθός προπονητής της Εθνικής μας με πορεία σε ομάδες Ακαδημιών, τόνισε ότι τώρα στο τελευταίο σκέλος της προετοιμασίας μας η Ομοσπονδία μάς έδωσε την ευκαιρία  με τα δυο τριήμερα σε ξενοδοχείο να γίνονται καθημερινές προπονήσεις για να δεθεί η ομάδα και να αποκτήσει ομοιογένεια». Σύμφωνα με τον κ. Φραγκέσκου, εξίσου σημαντικά είναι τα φιλικά που διεξάγονται αυτή την περίοδο για να δούμε την ανταπόκριση των νεαρών μας ταλέντων».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Jorge Canestraci με τον βοηθό του Στέργιο Φραγκέσκου κατέληξαν στους 12 διεθνείς που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία την Τετάρτη 08 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τους: Oρέστης Παπαδημητρίου, Σωτήρης Σιαπάνης (Αρχηγός), Λευτέρης Ιωάννου (Λίμπερο), Κώστας Σίσκου (N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα), Αντώνης Μαυρομάτης, Νικόλας Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Σκορδής, Οδυσσέας Σαββίδης (Green Air Παφιακός), Κανάρης Μιχαήλ (Φοίνικας Πύλας UCLan Cyprus), Κωνσταντίνος Ιακώβου (Αναγέννηση Δερύνειας), Κυριάκος Χριστοφορίδης (Εθνικός Λατσιών), Γιώργος Χρυσοστομίδης (Ανόρθωση).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ