aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪOι κυπριακές ομάδες παίζουν τα τελευταία τους παιχνίδια

Oι κυπριακές ομάδες παίζουν τα τελευταία τους παιχνίδια

Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή οι αγώνες των οκτώ ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley U19 που φιλοξενείται στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Κατά τη σημερινή ημέρα και οι τέσσερεις κυπριακές ομάδες θα έχουν υποχρεώσεις.

Στις 11:20 στο γήπεδο 1 οι αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους απέναντι στις Περουβιανές Sema και Villegas. Την ίδια ώρα στο γήπεδο 2 οι Άλεξ Αναστασιάδης  – Σωτήρης Σιαπάνης θα κοντραριστούν με τους Ταϊλανδούς Konsiphong – Keatisak.

Μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 12:20 μπαίνουν στη μάχη της δεύτερης ημέρας των ομίλων ολοκληρώνοντας τη φάση αυτή, οι Κατερίνα Ζακχαίου – Βασιλική Χ’’Κωνστάντα αφού θα αντιμετωπίσουν τις Μεξικανές Padilia – Αguilera. O αγώνας θα γίνει στο γήπεδο 1.

Στις 18:20 ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους στη φάση των ομίλων οι Άλεξ Αναστασιάδης – Σωτήρης Σιαπάνης αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο 1 τους Πολωνούς Lewinski και Lens.

Στις 20:00 μπαίνουν ξανά στο γήπεδο δίνοντας τον τελευταίο αγώνα στη φάση των ομίλων οι αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή όπου θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο 1  το δίδυμο από την Αυστρία Kiss και Deisl.

Εξάλλου, οι κυπριακές συμμετοχές στη φάση των ομίλων ολοκληρώνονται στις 21:00 στο γήπεδο 1 όπου οι Κυριάκος Παρλάς – Μάριος Στρουγκάαρεβιτς θα αντιμετωπίσουν τους Καζακστανούς Mokhammad –  Aldash.

Κληρώσεις για τη φάση των 24

Με την ολοκλήρωση των αγώνων θα διεξαχθεί η κλήρωση για τη φάση των 24 (σ.σ. προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο), οι αγώνες του οποίου θα γίνουν το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016. Η κλήρωση των Ανδρών είναι ορισμένη στις 22:00 και των Γυναικών στις 22:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ