aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟι ημερομηνίες των κληρώσεων

Οι ημερομηνίες των κληρώσεων

Στις 08 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ. Οι κληρώσεις θα γίνουν στο πλαίσιο συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη της πετοσφαιρικής περιόδου. Στο πρωτάθλημα Α Κατηγορίας Ανδρών που συμμετέχουν οι ομάδες: Ομόνοια, Παφιακός, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ, Αναγέννηση Δερύνειας, Ανόρθωση, ΑΕ Καραβά και Ολυμπιάς Φρενάρους θα αρχίσει στις 13 Οκτωβρίου 2017. Το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας γυναικών που συμμετέχουν οι ομάδες: Aπόλλων, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ανόρθωση, Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, ΘΟΙ Αυγόρου, Αναγέννηση Δερύνειας και Εθνικός Λατσιών θα αρχίσει στις 24 Οκτωβρίου 2017.

Σημειώνεται ότι επίσημα η πετοσφαιρική χρονιά αρχίζει την Παρασκευή 09 Οκτωβρίου με τον αγώνα του Σούπερ-Καπ Ανδρών μεταξύ της πρωταθλήτριας Ομόνοιας και του Κυπελλούχου Παφιακού. Το Σούπερ Καπ γυναικών θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 μεταξύ του κυπελλοπρωταθλητή Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ