aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟι γυναίκες μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια

Οι γυναίκες μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια

Η Εθνική Γυναικών μπαίνει στα σαλόνια του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Για πρώτη φορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στο European Silver League ανδρών και γυναικών (25-26 Μάϊου) σε αγώνες πρόκληση. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Α’ Ομίλου τη Ρουμανία, τη Γεωργία και το Ισραήλ.

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί με διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας, άρα οι φίλοι της πετόσφαιρας θα έχουν την ευκαιρία να δουν υψηλού επιπέδου θέαμα. Πρόκριση στην τελική φάση (29-30 Ιουνίου) παίρνει η πρώτη ομάδα του ομίλου και η καλύτερη δεύτερη όλων των ομίλων.

Οι Όμιλοι καταρτίστηκαν με βάση την κατάταξη των ευρωπαϊκών ομάδων μετά το τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο σε Ιταλία και Βουλγαρία (σ.σ. ανδρών), και Ιαπωνία (σ.σ. γυναικών). Οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 156.000 ευρώ τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο Golden League το 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ