aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟ Κουτουλέας νέος επικεφαλής στις Εθνικές

Ο Κουτουλέας νέος επικεφαλής στις Εθνικές

 

Ο Βαγγέλης Κουτουλέας είναι ο νέος επικεφαλής προπονητής των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ της Κύπρου. Ο Ελλαδίτης προπονητής ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με ανάρτησή του στο facebook.

Τα τελευταία έξι χρόνια, ο Βαγγέλης Κουτουλέας συνεργαζόταν με την ομοσπονδία βόλεϊ της Μεγάλης Βρετανίας και συμμετείχε σε ειδικά προγράμματα που αφορούσαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα μέσω του οποίου θα επιδιώξει στην ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ στην Κύπρο, ως επικεφαλής των εθνικών ομάδων.

Η ανάρτηση του αναφέρει τα ακόλουθα: «Το τελευταίο μου τουρνουά ως παίκτης έλαβε χώρα στην ίδια άμμο που ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου ως προπονητής, 15 χρόνια μετά. Σε γνώριμα και αγαπημένα εδάφη αναλαμβάνω ένα έργο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ στην Κύπρο, επικεφαλής των εθνικών ομάδων. 2.500 μέρες στην Αγγλία και είμαι ευγνώμων για ό,τι έζησα εδώ, με νοσταλγία και πολύ εκτίμηση για όλους όσοι έχω συναναστραφεί και για ότι πετύχαμε μαζί, είναι ώρα να ανοίξει μια καινούργια σελίδα στη ζωή μου. Δεν είναι εύκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου με λέξεις! Ένα μεγάλο ευχαριστώ!».

beach volley2

Στη φωτογραφία, ο Βαγγέλης Κουτουλέας  νικητής σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Κύπρο το 2001, μαζί με τους πρωταθλητές Κύπρου Χάρη Σαββίδη και Μάριο Χρυσοστόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ