aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟ ΚΟΑ συγχαίρει τις αθλήτριες μας στο Beach Volley

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τις αθλήτριες μας στο Beach Volley

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τις πρωταθλήτριες μας στο Beach Volley, Μανωλίνα Κωνσταντίνου & Μαριότα Αγγελοπούλου και Ζόγια Κωνσταντοπούλου & Έρικα Ζεμπύλα για την ανεπανάληπτη επιτυχία τους να κατακτήσουν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach Volley MEVZA (ζώνης κεντρικής Ευρώπης) που έγινε στην πόλη Mokronog της Σλοβενίας.

Οι διεθνείς πετοσφαιρίστριες μας με αυτή τους την επιτυχία ανοίγουν νέους ορίζοντες και χρυσές σελίδες στο κυπριακό beach volley, το οποίο εδραιώνεται για τα καλά  στον ευρωπαϊκό χώρο. Στο πρωτάθλημα Beach Volley MEVZA ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και συναγωνίστηκαν στα ίσα αντιπάλους παγκοσμίου επιπέδου, ανεβαίνοντας τελικά στο ψηλότερο βάθρο.

Ο ΚΟΑ συγχαίρει επίσης την Ομοσπονδία, τους προπονητές και τους γονείς των νεαρών διεθνών πετοσφαιριστριών μας και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ