aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝτέρμπι κορυφής στο «Αφροδίτη» στην ολοκλήρωση του α' γύρου

Ντέρμπι κορυφής στο «Αφροδίτη» στην ολοκλήρωση του α’ γύρου

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής διεξάγεται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου για την 7η και τελευταία αγωνιστική του Α’ Γύρου του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Οι δυο ισόβαθμες ομάδες στην κορυφή Green Air Παφιακός και Ανόρθωση θα διεκδικήσουν το τρίποντο στο «Αφροδίτη». Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00. Σήμερα, επίσης, στις 20:00 θα γίνουν οι αγώνες Αναγέννηση Δερ. – Ομόνοια, N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα – ΑΕ Καραβά και ΑΠΟΕΛ – Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ.

Green Air Παφιακός – Ανόρθωση

Σπουδαίο ντέρμπι θα γίνει στην Πάφο. Οι δυο «κυανόλευκες» ομάδες μονομαχούν για την επικράτηση σε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι.  Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου θέλει σαφέστατα να διατηρήσει την έδρα της και να αποκτήσει πλεονέκτημα. Παράλληλα, θέλει να επανέλθει μετά την ήττα από την Ομόνοια. Η Ανόρθωση που κάνει φοβερή πορεία θέλει τη σπουδαία νίκη, αφού έχει κίνητρο να αναρριχηθεί στην κορυφή. Ένα διπλό θα δώσει πολλά στην ομάδα του Κ. Χριστοφιδέλη.

Αναγέννηση Δερ. – Ομόνοια

Η Ομόνοια μετά τη νίκη 3-2 στο ντέρμπι επί του Green Air Παφιακού δοκιμάζεται στη μάχη των «πρασίνων» στη Δερύνεια απέναντι στη φιλόδοξη Αναγέννηση. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν δύσκολα στους σούπερ πρωταθλητές και να πάρουν μια νίκη τετράδας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύσκολη αποστολή, όμως με δεδομένο το ντέρμπι στην Πάφο οι απώλειες είναι απαγορευτικές.

Νέα Σαλαμίνα – ΑΕ Καραβά

Στο προσφυγικό ντέρμπι Αμμοχωστιανών και Καραβιωτών στην προσωρινή τους έδρα στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, οι «ερυθρόλευκοι» με κίνητρο την τετράδα είναι το φαβορί. Η ΑΕ Καραβά, που έμεινε στην 8η θέση και ψάχνει παντού βαθμούς, θα επιχειρήσει να κερδίσει για να ανέβει σε όλους τους τομείς.

ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ

Ο αγώνας στο «Λευκόθεο» έχει φαβορί και είναι το ΑΠΟΕΛ. Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας οι «γαλαζοκίτρινοι» του Γιάννη Λάιου προσγειώθηκαν ανώμαλα αφού γνώρισαν την ήττα από την Ανόρθωση. Ο στόχος της τετράδας περνά μέσα από συνεχείς νίκες αρχής γενομένης από τον αγώνα με τους «βυσσινί». Η ομάδα του Παραλιμνίου, που άλλαξε πρόσωπο με τον Ν. Ρουμελιώτη, πάει στη Λευκωσία για τη νίκη που εάν την πετύχει θα κερδίσει πολλά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 ΑΓΩΝΕΣ)

1. Παφιακός (17-7) 14
2. Ανόρθωση (16-8) 14
3. Ομόνοια (16-7) 13
4. Νέα Σαλαμίνα (14-10) 11
5. Αναγέννηση Δερύνειας (14-10) 10
6. ΑΠΟΕΛ (8-14) 7
7. ΕΝΠ (3-15) 3
8. ΑΕ Καραβά (2-18) 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ