aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝτέρμπι κορυφής με τριπλό ενδιαφέρον

Ντέρμπι κορυφής με τριπλό ενδιαφέρον

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Robo Markets ΑΕΛ και την Ανόρθωση, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική στην κανονική του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών, κλέβει την παράσταση από το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα (20:00 όλα τα ματς). Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει τρεις ομάδες. Τις «γαλαζοκίτρινες» που είναι στην 3η θέση και τις «κυανόλευκες» που είναι στην κορυφή, αλλά και τις «μπλε» του Korantina Homes Παφιακού που βρίσκονται στην 2η θέση. Αν η ομάδα της Λεμεσού κερδίσει, το καλύτερο που θα τερματίσει είναι στη 2η θέση, στέλνοντας τον Korantina Homes Παφιακό στην κορυφή, νοουμένου ότι αυτός θα κερδίσει την αναμέτρησή του με την Ομόνοια (η έδρα του αγώνα θα γίνει γνωστή το πρωί). Το ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ – Ανόρθωση είναι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για το τρίποντο, ώστε να αποκτήσουν ψυχολογία για τη Β’ Φάση που θα κριθεί σε έξι αγώνες ο τίτλος.

Το δικό του ενδιαφέρον όμως έχει και ο αγώνας μεταξύ του 7ου UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου και της 6ης ΑΕΚ. Κυρίως ο αγώνας ενδιαφέρει ενόψει της Β’ Φάσης, αφού δεν αλλάζουν τα βαθμολογικά δεδομένα στην Α’ Φάση. Το πρόγραμμα συμπληρώνει το παιχνίδι μεταξύ της Ολυμπιάδας Νεάπολης και του Property Gallery Απόλλων στην Κλειστή Αίθουσα «Νεάπολη – Επιστροφή». Δύο ομάδες που πάλεψαν μέχρι την 13η αγωνιστική για τη θέση στην τετράδα διεκδικούν τη νίκη γοήτρου. Η Ολυμπιάδα θα αγωνιστεί στην πρώτη τετράδα και ο Property Gallery Απόλλων στον Όμιλο 5-8.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ