aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝτέρμπι ΕΝΠ - ΑΟ Διόνυσου, αρχίζει η Β’ γυναικών

Ντέρμπι ΕΝΠ – ΑΟ Διόνυσου, αρχίζει η Β’ γυναικών

Το μεγάλο ντέρμπι ΕΝΠ-ΑΟ Διόνυσου που θα διεξαχθεί στη σάλα του Γυμνασίου Παραλιμνίου στις 19:30 την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 δεσπόζει από το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ  Β’ Ανδρών.

Η Ένωση κάνει ουσιαστικά πρεμιέρα στο πρωτάθλημα αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό ενώ ο Διόνυσος στην πρεμιέρα κέρδισε στην έδρα του τον ΑΠΟΚ με 3-0 σετ (25-23, 25-13, 25-18). Στον άλλο αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής που είναι ορισμένος την Τετάρτη (19:30) ο Εθνικός Λατσιών μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Φοίνικα Πύλας με 3-0 σετ φιλοξενεί εκ νέου στην έδρα του (Λύκειο Λατσιών) τον ΑΠΟΚ.

Εξάλλου, ο αγώνας Φοίνικα Πύλας-Εθνικής Ενόπλων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στη σάλα της Πύλας, ενώ ρεπό έχει η Ολυμπιάδα Ν. Στη βαθμολογία μετά την πρεμιέρα προηγούνται Εθνικός Λ. και ΑΟ Διόνυσος με 03 βαθμούς, ενώ Φοίνικας Π., ΑΠΟΚ, ΕΝΠ και Ολυμπιάδα Ν. δεν έχουν συγκομιδή.

Πρεμιέρα στη Β’ Γυναικών

Πρεμιέρα την Τετάρτη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Γυναικών όπου συμμετέχουν εφτά ομάδες αλλά την Τετάρτη θα διεξαχθούν δυο αγώνες. Στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου ο ΑΠΟΚ φιλοξενεί τον Μαραθώνα Κ. Β., και στο Λύκειο Ιδαλίου ο Πανιδαλιακός υποδέχεται τον Άρη Πολεμίου. Η αγωνιστική θα συμπληρωθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 όπου η υποβιβασθείσα  από την Α’ Κατηγορία ΕΝ Αγ. Αθανασίου ταξιδεύει στη Λευκωσία όπου στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς θα αγωνιστεί με τον Ροτσίδη Μ. Ρεπό την πρεμιέρα έχει η ομάδα του Παφιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ