aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝτεμπούτο για… φίλημα του Πρωτοψάλτη

Ντεμπούτο για… φίλημα του Πρωτοψάλτη

Μετά το «μεθυστικό» νέκταρ της επιτυχίας και την κατάκτηση του τροπαίου του γερμανικού Super Cup ανδρών ο διεθνής μας άσος στην παρθενική του επίσημη εμφάνιση στην Bundesliga με τα «χρώματα» της πρωταθλήτριας Φριντριχσχάφεν, ήταν εκ των κορυφαίων στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του.

Με την ψυχολογία στα ύψη από τον πρόσφατο θρίαμβο ο Θανάσης Πρωτοψάλτης «έβγαλε μάτια» στο εύκολο 3-0 (25-13, 25-16, 25-14) των «Ζέπελιν» επί της TV Ρότενμπουργκ. Ξεκινώντας από την αρχή ως βασικός με 14 πόντους και πολύ καλά ποσοστά (44% υποδοχή, 76% επίθεση με 13/17, 1 μπλοκ), ο Έλληνας διεθνής έδειξε στο άνοιγμα της αυλαίας πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Χέινεν στους φετινούς της στόχους και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των 2.240 οπαδών των γηπεδούχων.

Τοπ σκόρερ των νικητών με 15 πόντους ήταν ο Μαλέσα, ενώ για τους αντιπάλους, που δεν είχαν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων, ο Τρένκλερ τελείωσε το ματς με 8 πόντους. «Αυτό ήταν που περίμενα…», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ο προπονητής της Φριντριχσχάφεν, Βίταλ Χέινεν.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε 13 καλούς παίκτες, που δεν έπαιξαν στο Βερολίνο και σήμερα είχαν πολύ καλή απόδοση. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι θεατές ήταν φοβερή, κάτι που περίμενα άλλωστε…».

Την Τετάρτη στις 26 Οκτωβρίου οι υπερκυπελλούχοι Γερμανίας ρίχνονται στη μάχη της διάκρισης του εγχώριου Κυπέλλου, όπου στο Baden-Württemberg  θα αντιμετωπίσουν την γηπεδούχο Καρλσρούη για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Στον α’ γύρο η αυριανή αντίπαλος του Πρωτοψάλτη απέκλεισε εκτός έδρας 3-2 σετ τη Λειψία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ