aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝτάρια-Έρικα: Εκπληκτικές εμφανίσεις στην Κίνα, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες

Ντάρια-Έρικα: Εκπληκτικές εμφανίσεις στην Κίνα, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες

Δεν τα κατάφεραν Ντάρια Γκουσάροβα και Έρικα Ζεμπύλα στο τουρνουά World Tour Star 2 που διεξάγεται στην πόλη Zhongwei της Κίνας αφού έχασαν και στους δυο αγώνες τους, παρά τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Mε ήττα άρχισαν τις προσπάθειές τους οι Ντάρια Γκουσάροβα και Έρικα Ζεμπύλα. Στον πρώτο τους αγώνα στο τουρνουά της Zhongwei της Κίνας έχασαν από τις Πολωνές Gruszczynska και Wachowich με 0-2 σετ.

Οι δυο κοπέλες ήταν εξαιρετικές στο πρώτο σετ αλλά έχασαν στα σημεία με 23-25. Στο δεύτερο σετ η κούραση και η απογοήτευση από την τροπή που πήρε το πρώτο σετ έχασαν από τις Πολωνές με 13-21 και τον αγώνα με 0-2 σετ.

Η προσπάθεια συνεχίστηκε όμως απέναντι στις Κινέζες Zhao και Jiang για πρόκριση από τον Όμιλό τους αλλά ηττήθηκαν εκ νέου στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο σετ έχασαν 18-21 και έμειναν πίσω 0-1 σετ. Στο δεύτερο σετ δεν τα παράτησαν και κέρδισαν τις Κινέζες με 21-19. Μετά το 1-1 τα πάντα κρίθηκαν στο τάϊ – μπρέικ όπου οι αθλήριές μας έχασαν 10-15 και τον αγώνα με 1-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ