aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝικολάκης: «Σημαντική η φυσική προετοιμασία στην ανάπτυξη»

Νικολάκης: «Σημαντική η φυσική προετοιμασία στην ανάπτυξη»

Ο εκ των εισηγητών του ειδικού προπονητικού σεμιναρίου αναπτυξιακών ηλικιών, Γιάννης Νικολάκης ανέφερε ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικό η  μεγάλη συμμετοχή από Κύπριους προπονητές,. Αυτό δείχνει όπως είπε  το ενδιαφέρον στις  προσπάθειες της ΚΟΠΕ, αλλά και του Συνδέσμου Προπονητών για την ανάπτυξη του βόλεϊ. Η μορφή του σεμιναρίου σύμφωνα με τον κ. Νικολάκη έδωσε άλλη διάσταση και ήταν άκρως εποικοδομητική.

Αναλύοντας περαιτέρω τα θέματα του σεμιναρίου, ο κ. Νικολάκης είπε ότι «στις αναπτυξιακές ηλικίες πρέπει να δοθεί έμφαση στη φυσική προετοιμασία δηλαδή την αντοχή, τη φυσική κατάσταση και τη δύναμη. Αυτή η προετοιμασία πρέπει να συνδυαστεί με την πρακτική και το βόλεϊ σε αρμονία με τη χαρά και την ψυχαγωγία των παιδιών». Η ΚΟΠΕ με το Σύνδεσμο Προπονητών θα διοργανώσει τον δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου στις αρχές Απριλίου πιθανότατα κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ