aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝικολάκης, Πατσιάς, Παναγίδης δίδαξαν στο καμπ της ΚΟΠΕ

Νικολάκης, Πατσιάς, Παναγίδης δίδαξαν στο καμπ της ΚΟΠΕ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ που διοργάνωσε η ΚΟΠΕ υπό την επίβλεψη του Ελλαδίτη προπονητή Γιάννη Νικολάκη. Το καμπ που έγινε μεταξύ 08-13 Απριλίου  αφορούσε κορασίδες παίκτριες και φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου.

H KΟΠΕ θα θεσμοθετήσει το καμπ με τη διεξαγωγή του σε διάφορες περιόδους. Στα πλάνα είναι η διεξαγωγή αντίστοιχου προπονητικού καμπ και για αγόρια.

Οι νεαρές παίκτριες προπονούνταν υπό τις οδηγίες του κόουτς Νικολάκη σε τέσσερα γκρουπς, ενώ γίνονταν καθημερινώς δυο πρωϊνές (σ.σ. μια για κάθε γκρουπ) και δυο απογευματινές (σ.σ. μια για κάθε γκρουπ) προπονήσεις. Οι προπονήσει γίνονταν και με τη βοήθεια των Ομοσπονδιακών κόουτς Πέτρου Πατσιά και Κωστάκη Παναγίδη.

Σε ένα διάλειμμα των προπονήσεων οι νεαρές πετοσφαιρίστριες επισκέφθηκαν με τη συνοδεία των προπονητών τους το Λεβέντειο Μουσείο και την εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ