aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝίκη «βάλσαμο» και ψυχολογίας για Παφιακό

Νίκη «βάλσαμο» και ψυχολογίας για Παφιακό

Νίκη «βάλσαμο» για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό και παράλληλα ψυχολογίας ενόψει του εξ αναβολής ντέρμπι της Δευτέρας με την Ομόνοια, κρίνεται η νίκη του Green Air Παφιακού στην Κλειστή Αίθουσα Δερύνειας επί της Ολυμπιάδας Φρενάρους με 0-3 (19-25, 18-25, 18-25). Η ομάδα του Κ. Καμπερίδη που έπαιξε σοβαρά πήρε την πρώτη νίκη στη σεζόν, ενώ η αντίστοιχη του Π. Κωνσταντίνου που έμπαινε καλά στα σετ αλλά δεν είχε συνέχεια έχασε για δεύτερη φορά.

Πολύ ενδιαφέρον είχε το πρώτο σετ στη Δερύνεια μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού. Η τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιάς πίεσε τον Green Air Παφιακό. Η ομάδα του Φρενάρους προηγήθηκε αλλά η ομάδα της Πάφου πήρε διαφορά κερδίζοντας σε 25’ το σετ και προηγήθηκε.

Η Ολυμπιάς Φρενάρους έβαλε ξανά δύσκολα στον Green Air Παφιακό και προηγήθηκε στο σκορ 4-2. Ο Green Air Παφιακός αντέδρασε και οι δυο ομάδες συμβάδιζαν 10-10 με την ομάδα του Καμπερίδη να ξεφύγει 15-19 και να κερδίσει σε 24’ 18-25 αυξάνοντας σε 0-2 το δείκτη του σκορ.

Για τρίτο σετ η Ολυμπιάς μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε 07-05 με τον Green Air Παφιακό να ισοφαρίζει 11-11 και να ξεφεύγει ξανά με 12-15 και 14-19 και 17-22 για να κερδίσει 18-25 σε 27’ και τον αγώνα 0-3 σετ σε 76’.

Ολυμπιάς Φρενάρους (Π. Κωνσταντίνου): Σαράντης, Allen, Payan, Αδάμου, Παπέττας, Βααιλείου. Λίμπερο 1: Πρωτοπαπάς. Λίμπερο 2: Παύλου. Αλλαγές: Ξενοφώντος, Χαραλάμπους.

Green Air Παφιακός (Κ. Καμπερίδης): Οικονομίδης, Petty, Παφίτης, Ζηκάκης, Γιαννάκος, Syftestad. Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ