aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝίκη ψυχολογίας με Σκωτία για Μαριότα – Μανωλίνα

Νίκη ψυχολογίας με Σκωτία για Μαριότα – Μανωλίνα

Nίκη ψυχολογίας πέτυχαν στο δεύτερο αγώνα τους για τα προκριματικά των Κοινοπολιτειακών Αγώνων του 2018 που θα φιλοξενηθούν στο Γκόλντ Κόουστ της Αυστραλίας οι Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Την Παρασκευή το βράδυ κέρδισαν τις Σκωτσέζες Μελίσια Κουτς και Λίν Μπίττι με 2-0 σετ και ολοκλήρωσαν την πρώτη ημέρα με τέσσερεις βαθμούς στον Όμιλο.

Πλέον επικεντρώνονται στους αγώνες του Σαββάτου αρχής γενομένης από τον αγώνα στις 16:20 το απόγευμα απέναντι στην Ουαλία που θα καθορίσει και την πορεία στη συνέχεια.

Το πρώτο σετ οι Κύπριες πετοσφαιρίστιες ήταν καταφανώς ανώτερες και παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση κέρδισαν με 21-09. 

Στο δεύτερο σετ οι Σκωτσέζες προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους όμως οι Μαριότα και Μανωλίνα κατάφεραν να ελέγξουν το σετ και αφού εξασφάλισαν διαφορά ασφαλείας 14-07 κέρδισαν με 21-16 και τον αγώνα με 2-0 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ