aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝίκες των φαβορί στην πρεμιέρα (αποτελέσματα)

Νίκες των φαβορί στην πρεμιέρα (αποτελέσματα)

Με νίκες της Ανόρθωσης, της ΑΕΛ, του Απόλλωνα και της Ολυμπιάδας άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών. Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ανόρθωση στο «Αφροδίτη» Οι νταμπλούχες και σούπερ πρωταθλήτριες κέρδισαν στο «Αφροδίτη» τον πανίσχυρο φέτος Korantina Homes Παφιακό με 0-3 σετ σε ένα πολύ ωραίο αγώνα που κρίθηκε σε 90’ και κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Το πρώτο τρίποντο ψυχολογίας πήρε η Robo Markets ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμρσού κέρδισε στο ντέρμπι της πρεμιέρας την ΑΕΚ με 3-0 σετ και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πάλεψε στα ίσα και έδειξε ότι θα τα δώσει όλα και φέτος για τη διάκριση.

Υποσχέσεις για μια επιτυχημένη σεζόν άφησε στο Αυγόρου ο Property Gallery Απόλλων στην πρεμιέρα. Το νέο project με τον Dimitri Letsiev των Λεμεσιανών πήρε βαθμό λίαν καλώς απέναντι στο ΘΟΙ που δεν ανταποκρίθηκε δείχνοντας ότι ο κ. Περόπουλος έχει πολλή δουλειά. Οι «γαλάζιες» κέρδισαν στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου σε 76’ 0-3.

Με άνεση η Ολυμπιάδα που έχει βλέψεις τίτλου τη φετινή χρονιά κέρδισε τη νεοφώτιστη Ομόνοια με 3-0 σε 68’ και πήρε το πρώτο τρίποντο. Οι «πράσινες» έπαιξαν φιλότιμα στην παρθενική τους εμφάνιση στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ