aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝέα Σαλαμίνα: Θλίψη για τον θάνατο του Αιμίλιου Χαρτόσια

Νέα Σαλαμίνα: Θλίψη για τον θάνατο του Αιμίλιου Χαρτόσια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου επιθυμεί να εκφράσει την μεγάλη θλίψη που σκόρπισε σε όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, η είδηση του αδόκητου θανάτου του πρώην πετοσφαιριστή και Αρχηγού της ομάδας Αιμίλιου Χαρτόσια.

Γέννημα θρέμμα του Σωματείου μας και της Αμμοχώστου ο Αιμιλίος ή «Ρόκκυς» όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούσαν στην ομάδα, ήταν από τους πρωτοπόρους μαθητές του μάστρε – Νική που εντάχτηκαν στην ομάδα μετά την προσφυγιά.

Στα 14 χρόνια που αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα πρόσφερε και αγάπησε όσο πολλοί λίγοι το σωματείο μας, ενώ πέραν των αγωνιστικών του ικανοτήτων διακρινόταν και για το απαράμιλλο πάθος του και την ψυχολογική στήριξη που έδινε σε όλους τους συμπαίκτες του.

Αγαπητέ και αείμνηστε Αιμίλιε σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Σωματείο μας, η σταδιοδρομία σου και οι θυσίες που έκανες για να βρίσκεσαι παρών στις αγωνιστικές επάλξεις στα δύσκολα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς, θα αποτελούν παράδειγμα αφοσίωσης και ανιδιοτελούς προσφοράς για όλες τις μελλοντικές γενιές Σαλαμιναίων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά σου Μάριο και Αστέρω και σε όλη την οικογένεια! Αιωνία σου η μνήμη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ