aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪMVP της πρώτης αγωνιστικής η Κωνσταντίνου

MVP της πρώτης αγωνιστικής η Κωνσταντίνου

Tι και αν ήταν το πρώτο μόλις ματς της χρονιάς για την ομάδα της, τον Ηρακλή Κηφισιά. Τι και αν στα δύο πρώτα σετ το Μαρκόπουλο ήταν μπροστά στο σκορ με 23-17 και 24-20. Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, ήταν αυτή που με το πείσμα και την εμπειρία της, παρέσυρε την ομάδα της στην ανατροπή, οδηγώντας την, εκ του ασφαλούς στην πρώτη νίκη της χρονιάς.

Η Κύπρια ακραία της ομάδας των Βορείων Προαστίων με 18 συνολικά πόντους (1 άσσο, 17/25 επιθέσεις) αναδείχθηκε MVP της πρεμιέρας στην Volleyleague, έπαθλο το οποίο συνοδεύεται με την απαραίτητη αφιέρωση. «Στην αδελφή μου την Δέσποινα το αφιερώνω. Τον Απρίλιο θα φέρει στον κόσμο τον ανιψιό μου και από τώρα νιώθω θεία με τρέλα…», λέει στο volleyball.gr η Μανωλίνα.

Στα δύο σετ που η ομάδα της βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ίδια δεν πίστεψε ότι θα χαθούν. «Έβλεπα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σετ ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τα χάσουμε. Το διέκρινα στα πρόσωπα των συμπαικτριών μου. Η κάθε μια έπαιρνε δύναμη από την άλλη, αυτό ήταν το όπλο μας, το μυστικό μας. Δεν ήταν εύκολο για μια ομάδα που έπαιζε μαζί για πρώτη φορά να γυρίσει δύο τέτοια σετ. Τέλος καλό, όλα καλά, συνεχίζουμε…».

Η χρονιά πάντως που ξεκίνησε προχθες μόνο με ροδοπέταλα δεν είναι στρωμένη για τον Ηρακλή. «Εύκολη δεν θα είναι, το μόνο σίγουρο. Θα είναι ζόρικη. Δεν έχουμε εμπειρία σαν ομάδα και πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβάζουμε επίπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι με το πέρασμα των αγωνιστικών θα αποκτήσουμε αγωνιστικό χαρακτήρα». Επόμενος σταθμός για τον Ηρακλή Κηφισιάς ο Πανναξιακός και πάλι εντός έδρας. «Είναι καλό που παίζουμε στην έδρα μας και τα δύο πρώτα παιχνίδια. Ο Πανναξιακός είναι ομάδα που ετοιμάστηκε, όπως και εμείς, τις τελευταίες μέρες αλλά σίγουρα έχει περισσότερα παιχνίδια από εμάς».

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΤΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πασαδόρος: Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς (ΑΣ Άρης)

Διαγώνια: Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Ακραίες: Παναγιώτα Διώτη (Πανναξιακός ΑΟΝ), Μανωλίνα Κωνσταντίνου (ΓΣΚ Ηρακλής)

Κέντρικές: Αμάντα Μπράουν (Πανναξιακός ΑΟΝ), Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΑΣ Μακεδόνες)

Λίμπερο: Μαρία Μυρίδου (ΑΣ Μακεδόνες)

H ανάδειξη της κορυφαίας επτάδας κάθε αγωνιστική γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας των αναμετρήσεων και καθοριστικής συμβολής των αθλητριών στην εξέλιξη των αγώνων. Η επιλογή κάθε αθλήτριας γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ