aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜόνο τρίποντο θέλουν Ολυμπιάδα Νεάπολης - Robo Markets ΑΕΛ

Μόνο τρίποντο θέλουν Ολυμπιάδα Νεάπολης – Robo Markets ΑΕΛ

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στη Σάλα «Νεάπολη-Επιστροφή» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών μεταξύ Ολυμπιάδας Νεάπολης – Robo Markets ΑΕΛ. Ο αγώνας που θα αρχίσει στις 18:15, είναι εξ αναβολής και μετατέθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της AΕΛ.

Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν με πείσμα τη νίκη αφού όπως έδειξαν μέχρι στιγμής θα διεκδικήσουν τους ίδιους στόχους. Η Ολυμπιάδα με όπλο την έδρα θέλει άλλη μια νίκη την τέταρτη συνεχόμενη για να εδραιωθεί στην τετράδα και να αφήσει κάπως μακριά την ΑΕΛ. Ο Θανάσης Κατσιγιάννης συνηθίζει να ξεκινά με τις Μορόνου, Γκούντγουορθ, Χέρβεϊ, Γεωργιάδου, Χαραλάμπους, Πέτρου με λίμπερο τις Δήμητρα Κούτα και Χριστίνα Μαραγκού.

Η ΑΕΛ μετά τους αγώνες με τον ΑΟ Θήρας και τις εμπειρίες που απέκτησε, στρέφει το ενδιαφέρον της πλέον στο πρωτάθλημα όπου, ναι μεν έπαιξε τρεις αγώνες μόνο, αλλά έχασε τους δυο στα ντέρμπι από Ανόρθωση και Απόλλων. Με δεδομένο ότι θέλει την τετράδα θα επιδιώξει να σπάσει την έδρα της Ολυμπιάδας μειώνοντας τις αποστάσεις, ενώ έχει και ένα αγώνα στο χέρι (τον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής με το ΘΟΪ Αυγόρου ο οποίος θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου).

Ο Βελγοσέρβος κόουτς Βέσκο Ιβάνοβιτς θα αρχίσει κατά πάσα πιθανότητα με τις Παύλου, Πένε, Κχαταρασβίλι ή Ζελένοβιτς, Μάγκντιτς, Πεχλιβάνη, Σπύρου, με λίμπερο την Έβελιν Στεφάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ