aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Μίλησε» η κλάση της ΑΕΛ

«Μίλησε» η κλάση της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών στην πετόσφαιρα. Στο… μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι κέρδισε στο Λύκειο Πολεμιδιών την Λεμεσός Volleyball με 3-0 σετ σε 72’ (22-25, 19-25, 16-25) και επέστρεψε σε αγώνες και νίκες μετά από τρεις εβδομάδες. Η Λεμεσός Volleyball παρουσιάστηκε σε πολύ κατάσταση και ίσως έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και σίγουρα την πιο μεστή απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο. Ειδικά στο πρώτο σετ ήταν ισοδύναμη με την ΑΕΛ.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το πρώτο σετ. Η Λεμεσός Volleyball ήταν αποφασισμένη και αιφνιδίασε την ΑΕΛ. Οι ροζ προηγήθηκαν 5-1 με τις γαλαζοκίτρινες να προηγούνται 15-18, αλλά στα τελικά στάδια του σετ η Λεμεσός μείωσε στον πόντο 22-23. Τελικά, η ΑΕΛ πήρε το σετ 22-25 σε 25’ και προηγήθηκε.

Νέα «μηνύματα» έστειλε η Λεμεσός Volleyball που προηγήθηκε 2-0,  5-3 και 7-5 στην έναρξη του δεύτερου σετ αναγκάζοντας την ΑΕΛ να κυνηγά.  Το σετ διατηρούσε το ενδιαφέρον σε πολύ υψηλά επίπεδα με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει σε 11-11 ανατρέποντας και τα δεδομένα όταν προηγήθηκε 11-15 αποσπώντας διαφορά για πρώτη φορά στο σετ. Το δεύτερο σετ έμοιαζε σε πλοκή με το πρώτο. Οι γαλαζοκίτρινες είχαν μεν το +4, αλλά οι ροζ επιχείρησαν την αντεπίθεσή τους μείωσαν στο -3 (17-20). Ωστόσο η ΑΕΛ «καθάρισε» το σετ κερδίζοντας 19-25 σε 25’ γράφοντας το 0-2 σετ.

H ΑΕΛ μπήκε με στόχο να ολοκληρώσει τον αγώνα και προηγήθηκε 3-6 και 4-8, ενώ με το υπέρ της 7-12 πήρε γερό προβάδισμα και για το τρίτο σετ. Οι γαλαζοκίτρινες συνέχισαν να είναι καλύτερες και το ταμπλό στο Λύκειο Πολεμιδιών έγραφε 11-17, ωστόσο οι ροζ ανέβηκαν και μείωσαν στους τέσσερις πόντους 14-18. Η ΑΕΛ δεν επηρεάστηκε και δημιούργησε νέα διαφορά 7 πόντων 15-22 που την κατέστησε μεγάλο φαβορί για το σετ και τη νίκη που τελικά εξασφάλισε με 16-25 σε 22’ και 0-3 σετ.

Lemesos Volleyball (Α. Σπύρου): Σιδερά, Azevedo, Λάσπου, Ε. Μιχαήλ, Σίσκου, Summer. Λίμπερο 1: Α. Μιχαήλ. Λίμπερο 2: Καραολή. Αλλαγή: R. Bozianu.

Robo Markets ΑΕΛ (Στ. Μασιάς): Da Silva, Κατσουνωτού, Chatarashvili, Θεοτή, Σπύρου, Πεχλιβάνη. Λίμπερο 1: Κοκκή. Λίμπερο 2: Σ. Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ