aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜία ανάσα από τον τελικό ο Παφιακός

Μία ανάσα από τον τελικό ο Παφιακός

Ο Green Air Παφιακός βρίσκεται μια ανάσα από τη συμμετοχή του στον τελικό του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών. Μετά τη μεστή εμφάνιση την Παρασκευή στο Θεμιστόκλειο, στην έδρα του ήταν ακόμη καλύτερος, νίκησε την Ανόρθωση με 3-0 σετ (25-23, 25-20, 25-15) κι έφτασε τις τρεις νίκες (3-1) επί της αντιπάλου του στα ημιτελικά των πλέι οφ. Ουσιαστικά, θέλει άλλη μία νίκη (την ερχόμενη Παρασκευή) για να φτάσει στις τέσσερις νίκες που απαιτούνται για να καπαρώσει το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη ήταν καλύτερη, φρόντισε να περιορίσει τη δραστηριότητα του Τόρες που θεωρείται η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου της Ανόρθωσης κι έφτασε σε μια σχετικά εύκολη νίκη. Αντίθετα, όσο περνούσε ο χρόνος οι παίκτες του Κώστα Χριστοφιδέλη υπέπιπταν σε περισσότερα λάθη.

Το ντέρμπι στην ελεύθερη Αμμόχωστο είχε νικήτρια και πάλι την Αναγέννηση Δερύνειας. Με όπλο την ποιότητα και εμπειρία της επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 3-0 (25-14, 25-22, 25-22) και ξέγνοιασε οριστικά για την υπόθεση υποβιβασμός. Οι Δερυνειώτες συμπλήρωσαν τις τέσσερις νίκες που απαιτούνται (4-0) και θα αγωνιστούν για την πέμπτη θέση, ενώ οι Παραλιμνίτες θα παίξουν για την παραμονή τους στην κατηγορία με αντίπαλο την ΑΕΚ Καραβά.

ΑΕΚ Καραβά και ΑΠΟΕΛ χρειάστηκαν το τάι μπρέικ για να λύσουν τις διαφορές τους. Οι Καραβιώτες προηγήθηκαν 2-0 (25-19, 25-23), οι γαλαζοκίτρινοι απάντησαν (20-25, 19-25) κι όλα κρίθηκαν στη ρουλέτα του πέμπτου σετ. Πιο ουσιαστικός ο ΑΠΟΕΛ (12-15) έφτασε τις τέσσερις νίκες (4-0) κι έστειλε την αντίπαλό του στη… λαιμητόμο για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ