aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪMEVZA U18 Γυναικών: Δύο νίκες και πρόκριση για Βαλέρια-Ειρήνη

MEVZA U18 Γυναικών: Δύο νίκες και πρόκριση για Βαλέρια-Ειρήνη

Tην 2η θέση και την πρόκριση στο top12 με στόχο τα προημιτελικά της Κυριακής εξασφάλισαν το Σάββατο 10 Αυγούστου οι Βαλέρια Σιακίδου-Παπακυριακού και Ειρήνη Ιωάννου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MEVZA U18 Γυναικών που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Σε όμιλο με Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία τα κορίτσιά μας πέτυχαν δυο νίκες και δέχθηκαν μια ήττα με αποπτέλεσμα να αναμένουν τον αντίπαλό τους. Αρχικά, Βαλέρια και Ειρήνη έχασαν από την Ουγγαρία 0-2, ωστόσο «έβγαλαν την ψυχή» στις Μαγυάρες, αφού χάσαμε το δεύτερο σετ 23-25. Στο πρώτο σετ οι Ουγγαρέζες κέρδισαν 18-21.

Στον αγώνα με τη Σλοβακία τα κορίτσια μας κέρδισαν εύκολα 2-0 (21-17, 21-10). Ο κρίσιμος αγώνας για την πρόκριση όμως, δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όταν κερδίσαμε την Τσεχία με 2-1. Οι Σιακίδου-Παπακυριακού και Ιωάννου φάνηκαν συνεπέστατες και κέρδισαν το ντέρμπι με τις Τσέχες 2-1. Στο πρώτο σετ οι παίκτριές μας κέρδισαν 21-16, αλλά έχασαν παρά την υπερπροσπάθειά τους στο δεύτερο 20-22. Στο τάι μπρέικ οι πετοσφαιρίστριές μας ήταν αποφασισμένες, κέρδισαν με 15-12 και πήραν την πρόκριση.

Ο αγώνας που θα γίνει το πρωί της Κυριακής είναι πολύ κρίσιμος αφού εάν τα δυο κορίτσια μας κερδίσουν θα αγωνιστούν στους προημιτελικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ