aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪMevza: Θέλουν ζαριά πρόκρισης οι δίδυμες και Ζόγια - Έρικα

Mevza: Θέλουν ζαριά πρόκρισης οι δίδυμες και Ζόγια – Έρικα

Με τις αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή και τις Ζόγια Κωνσταντοπούλου – Έρικα Ζεμπύλα να αγωνίζονται στα προκριματικά αρχίζει την Πέμπτη 11 Ιουλίου η προσπάθεια των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων για διάκριση στο πρωτάθλημα Mevza που θα διεξαχθεί μέχρι τις 13 Ιουλίου στην πόλη Mokronog της Σλοβενίας.

Στα προκριματικά αγωνίζονται οι τέσσερις κοπέλες αφού η Ζόγια και Έρικα βρίσκονται στην 3η θέση του ranking με 328 βαθμούς πίσω από τις Ουγγαρέζες Dorottya Szabo και Dominica Hafra και τις Σλοβένες Katalina Bulc και Νina Zdesar.

Επίσης, οι αδελφές Γιασουμή με 168 βαθμούς είναι ένατες. Συνολικά, στους αγώνες πρόκρισης θα συμμετάσχουν 16 ομάδες από Ουγγαρία, Σλοβενία, Κύπρο, Σλοβακία, Αυστρία και Τσεχία και τρεις ομάδες που αναμένουν να μπουν σφήνα από Αυστρία, Τσεχία και Σλοβακία με πολύ χαμηλή βαθμολογία. Η τεχνική σύσκεψη και οι αντίπαλοι θα γίνουν γνωστοί το πρωί της Πέμπτης.

Οι Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό των γυναικών αφού με 549 πόντους είναι στη δεύτερη θέση της κστάταξης. Αυτή τη στιγμή στο κυρίως ταμπλό βρίσκονται 8 ομάδες από Σλοβενία (2), Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Κροατία Αυστρία και φυσικά Κύπρο.

Στους άνδρες οι Δημήτρης Αποστόλου και Σωτήρης Σιαπάνης είναι στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης με 352 βαθμούς. Στο κυρίως ταμπλό βρίσκονται ομάδες από Κύπρο, Σλοβενία (τρεις), Αυστρία, Κροατία, Σλοβακία, αλλά και το Μονακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ