aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜετεγγραφές σε Άνδρες και Γυναίκες

Μετεγγραφές σε Άνδρες και Γυναίκες

Νέες μετεγγραφές πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην πετόσφαιρα.

Η Ντίπερν στην Ολυμπιάδα: Αισθητά ενισχυμένη βγάζει η μεταγραφική περίοδος την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Μια ημέρα προτού ολοκληρωθούν οι μεταγραφές η προσφυγική ομάδα απέκτησε την Αμερικανίδα Αλίσια Ντίπερν. Η γεννηθείσα στις 23 Οκτωβρίου 1990 πετοσφαιρίστρια θα βάλει για πρώτη φορά τη μελανόλευκη»στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής την Τρίτη 31 Οκτωβρίου απέναντι στον Απόλλωνα.

Ένας «γυρολόγος» στην Πάφο: Τον αντικαταστάτη του Καναδού Τέϊλορ Χάντ βρήκε ο Παφιακός. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη ενέταξε στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο ακραίο Ντε Σόουζα Εβάντρο Ντίας ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με την Ομόνοια την Παρασκευή.

Από την Πάφο στην Πάτρα: Ο 21χρονος Χρίστος Σωκράτους  μετακόμισε από τον Παφιακό στην Α.Ε. Π. Ολυμπιάς Πατρών. Ο Σωκράτους  υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Α2 μέχρι τις 15 Μαΐου 2018. O Σωκράτους μετέβη στην Πάτρα για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ