aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜεγάλοι ημιτελικοί στο κύπελλο

Μεγάλοι ημιτελικοί στο κύπελλο

Με δυο αγώνες με το δικό τους τεράστιο ενδιαφέρον συνεχίζεται σήμερα το κύπελλο βόλεϊ ανδρών στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης. Στο «Θεμιστόκλειο» θα διεξαχθεί το παραδοσιακό ντέρμπι Aνόρθωση – Παφιακός και στο γήπεδο της Δερύνειας η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει την Ομόνοια. Οι δυο αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

Μόλις την Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο  τα είπαν οι δυο ομάδες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας με την Ανόρθωση να κερδίζει σε ένα αδιάφορο αγώνα με 3-1. Τα δεδομένα τη Δευτέρα θα είναι διαφορετικά αφού οι δυο ομάδες ξεκινούν από το 0 -0 και με κοινό στόχο τον τελικό.

Η Ανόρθωση μετά την απώλεια της τετράδας θέλει πολύ το Κύπελλο, ενώ έδειξε  ανεβασμένη μετά τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής (Αποστόλου, Άλβες). Η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου θέλει τη νίκη για να πάει στην Πάφο την Παρασκευή με κάποια… άνεση.

Ο Παφιακός ταξιδεύει στη Λεμεσό με άλλα δεδομένα σε σχέση με την Παρασκευή. Ο κόουτς Μίλαν Γκρέσιτς ξεκούρασε παίκτες και έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους άλλους στον αγώνα πρωταθλήματος. Τη Δευτέρα όμως θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει με στόχο το πάνω χέρι στην πρόκριση που θα κριθεί στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη».

Στα προημιτελικά η Ανόρθωση απέκλεισε με διπλή νίκη την Pokka ΑΕ Καραβά (3-1, 0-3). Για την ίδια φάση ο Green Air Παφιακός έβγαλε νοκ  – άουτ την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα επίσης με δυο νίκες (0-3, 3-0).

Μεγάλος ημιτελικός προμηνύεται και στη Δερύνεια όπου η Αναγέννηση υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου Ομόνοια. Η πορεία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα προδιαθέτει ότι η πρόκριση θα είναι ανοικτή μέχρι τέλους. Τα πάντα όμως θα κριθούν στο  «Ελευθερία» την Παρασκευή.

Η Αναγέννηση έχει φιλοδοξίες στο κύπελλο και θα επιδιώξει να το αποδείξει την Δευτέρα. Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα με την αλλαγή του Αμερικανού Ντας με τον Ντιμίτρι Πάντιτς ευελπιστεί να παρουσιαστεί καλύτερη, ενώ η νίκη επί της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3-2 την Παρασκευή τη βοηθά ψυχολογικά.

Η Κυπελλούχος του 2016 Ομόνοια δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο από την κατάκτηση εκ νέου του τίτλου. Προϋπόθεση να περάσει το υψηλό εμπόδιο της Αναγέννησης. Η ομάδα του Σάββα Σάββα παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και θα θελήσει να κερδίσει μέσα στη Δερύνεια για να κάνει πιο εύκολη την αποστολή της ενόψει επαναληπτικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ