aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜεγάλο φαβορί η Αναγέννηση

Μεγάλο φαβορί η Αναγέννηση

Το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τετράδα του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών ήταν πριν από τον πρώτο αγώνα με την Ένωση η Αναγέννηση Δερύνειας και το απέδειξε. Στον πρώτο προημιτελικό οι πράσινοι κέρδισαν με 3-0 σετ και χρειάζονται δυο σετ στον επαναληπτικό της Παρασκευής στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου για να πάνε τετράδα.

Οι «βυσσινί» με τη μορφή του Κυπέλλου δικαιούνται να ελπίζουν αφού στην έδρα τους στο Κύπελλο στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου θα ψάξουν νίκη με 3-0 ή 3-1 (όσο δύσκολο και εάν φαντάζει)  για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Η Αναγέννηση γνωρίζοντας ότι στο Κύπελλο το πρώτο σετ πάντοτε δίνει ψυχολογία μπήκε δυνατά και σοβαρά στον αγώνα. Αποτέλεσμα τούτου έφερε τον αγώνα στα μέτρα της και πήρε το σετ με 25-19 ανοίγοντας το σκορ. Η Ένωση παρουσιάστηκε ανταγωνιστική όμως κάποια λάθη της στοίχισαν.

Πολύ ανταγωνιστικό ήταν το δεύτερο σετ αφού η Ένωση έδειξε τις αρετές της και πίεσε την Αναγέννηση. Ωστόσο, οι «πράσινοι με τον ανατέλλοντα ήλιο» είναι πιο ποιοτική ομάδα και κατάφεραν να πάρουν το σετ με 25-20 κάνοντας το 2-0.

Σαφώς ανώτερη ήταν η Αναγέννηση στο τρίτο σετ και μέσα σε 18 λεπτά κέρδισε τους «βυσσινί» με 25-11 τελειώνοντας και το παιχνίδι με 3-0 σετ. Η ομάδα του Παραλιμνίου έδειξε ότι έμεινε από δυνάμεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ