aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜεγάλη νίκη στα σημεία για την Lemesos Volleyball

Μεγάλη νίκη στα σημεία για την Lemesos Volleyball

H Lemesos Volleyball κέρδισε το δεύτερο αγώνα της Παρασκευής στο τουρνουά «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» την ΑΕΚ Λάρνακας με 3-0 σετ σε αγώνα στο Λύκειο Πολεμιδιών.

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός και κρίθηκε στα σημεία με τις δυο ομάδες να δείχνουν ότι έχουν πολλές δυνατότητες και να είναι ισοδύναμες. Η ομάδα του Ανδρέα Σπύρου που είναι καλά στελεχωμένη κέρδισε τα σετ 29-27,31-29 και 25-22.

Σήμερα Σάββατο στις 20:00 οι «ροζ» θα αντιμετωπίσουν στο Γήπεδο «Νεάπολη-Επιστροφή» την Robo Markets ΑΕΛ. Η ΑΕΚ την Κυριακή στις 16:00 θα αγωνιστεί με την Ανόρθωση στο Λύκειο Πολεμιδιών.

Οι συνθέσεις:

LEMESOS VOLLEYBALL (Α. ΣΠΥΡΟΥ): Tomahova, Azevedo, Avery, Κωνσταντινίδου, Μιχαήλ, Bojianu – Λίμπερο: Kαραολή – Αλλαγές: Σιδερά, Β. Κωνσταντίνου, Τζανουδάκη, Λάσπου.

ΑΕΚ (Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ): Χαραλάμπους, Στυλιανού, Ulumbelashvili, Xατζηπέτρου, Δημητρίου, Lemay – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αναπληρωματικές: Τσολακίδου, Λευκαρίτου, Λάρκου, Αντωνίου, Πελεκάνου, Α. Ιωάννου – Λίμπερο: M. Iακώβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ