aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜεγάλη επιτυχία στο καμπ για επίλεκτες U14 και U16

Μεγάλη επιτυχία στο καμπ για επίλεκτες U14 και U16

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τριήμερο προπονητικό καμπ που έγινε το τριήμερο 20-22 Μαΐου και συμμετείχαν γυναίκες που κατατάσσονται στις κατηγορίες U-14 (γεννηθείσες 01.01.2002) και U-16 (γεννηθείσες Ο1.01.2000). Οι προπονήσεις έγιναν από τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας Γιάννη Νικολάκη σε Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία.

Στις προπονήσεις συμμετείχαν πάνω από 150 βολεϊμπολίστριες και ο κ. Νικολάκης έμεινε κατενθουσιασμένος από το επίπεδο των αθλητριών αλλά και την κατάρτιση που λαμβάνουν από τους προπονητές τους. Τον Ιούνιο προγραμματίζεται νέο καμπ υπό την επίβλεψη του κ. Νικολάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσες αθλήτριες επιλεγούν θα συμμετάσχουν το πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου θα στελεχώσουν το επίλεκτο  κλιμάκιο που θα μεταβεί για προετοιμασία στην Πορταριά του Πηλίου  Ελλάδα από 01-10 Ιουλίου 2016. Η επιλογή των πετοσφασιριστριών θα γίνει σε συνεννόηση του κ. Νικολάκη με τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς γυναικών Πέτρο Πατσιά και Κώστα Παναγίδη

Στα άμεσα σχέδια της ΚΟΠΕ είναι η διεξαγωγή προπονητικών καμπς σε αυτές τις ηλικίες και για τους άνδρες. Την επίβλεψη των προπονήσεων θα αναλάβει άλλος προπονητής καταρτισμένος σε αυτές τις ηλικίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ