aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪMεγάλες συγκινήσεις στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα

Mεγάλες συγκινήσεις στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τη Τρίτη 14/5/2019 οι αγώνες της Γ΄ φάσης (final 4) των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης, Αγοριών και Κοριτσιών στην Επαρχία της Αμμοχώστου.

Στη τελική φάση συμμετείχαν οι ομάδες κοριτσιών του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Σχολής Μωραΐτη, 1ου ΓΕ.Λ Ελασσόνας και το Λύκειο Πέτρου και Παύλου Λεμεσού. Στα αγόρια η ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Σχολής Μωραΐτη Αθήνας, 11ου ΓΕ. Λ Ηρακλείου και Grammar School Λεμεσού.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης κοριτσιών έγιναν στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αναγέννησης Δερύνειας. Η ομάδα της Σχολής Μωραΐτη Αθήνας κέρδισε το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με 3-2 και η ομάδα του 1ου ΓΕ. Λ Ελασσόνας την ομάδα του Λ. Πέτρου και Παύλου με 3-0.

Στα αγόρια οι αγώνες έγιναν στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Δήμου Παραλιμνίου. Η Σχολή Μωραΐτη Αθήνας κέρδισε το 11ο ΓΕ. Λ Ηρακλείου με 3-0 και η ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης το Grammar School Λεμεσού με 3-2.

Οι τελικοί αγώνες έγιναν τη Τρίτη 14/5/2019 στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Δήμου Παραλιμνίου. Στα κορίτσια, πρωταθλήτρια η Σχολή Μωραΐτη Αθήνας που κέρδισε με 3-0 το 1ο ΓΕ. Λ Ελασσόνας και στα αγόρια το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης που σε ένα συναρπαστικό αγώνα κέρδισε τη Σχολή Μωραΐτη με 3-2.

Οι αγώνες κατάταξης για τη 3-4η θέση έγιναν στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αναγέννησης Δερύνειας. Στα αγόρια τη 3η θέση το 11ο ΓΕ. Λ Ηρακλείου που κέρδισε το Grammar School Λεμεσού με 3-2 και στα κορίτσια το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης κερδίζοντας το Λύκειο Πέτρου και Παύλου Λεμεσού με 3-0.

Η έναρξη των διήμερων αγώνων στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του Δήμου Παραλιμνίου συνοδεύτηκε από τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη, του Υπουργού Παιδείας Πολιτισμού Δρ. Κώστα Χαμπιαούρη τον οποίο εκφώνησε η Επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κα. Κάλλη Χατζηιωσήφ, καθώς και του προϊσταμένου Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας κυρίου Δημήτριου Κερερέ.

Ο κ. Πυρίλλης καλωσόρισε τα παιδιά, τους συνοδούς και τους προπονητές, αναφέροντας ότι η διοργάνωση αυτή με την επιτυχή της πορεία εδώ και αρκετά χρόνια και ιδίως με τη φετινή της παρουσία στην επαρχία μας, επισημαίνει την αξία που επενδύει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο «ευ ζην» μέσω του αθλητισμού, χαροποιώντας τον ιδιαίτερα το έκδηλο ενδιαφέρον των νέων για συμμετοχή και δραστηριοποίησή τους στον αθλητισμό μέσω και της πετοσφαίρισης.

Κηρύχθηκε η έναρξη των αγώνων με τον όρκο των αθλητών και των προπονητών, ενώ ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ