aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜε στόχο το χρυσό η Εθνική Ανδρών

Με στόχο το χρυσό η Εθνική Ανδρών

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Εθνική Ανδρών ενόψει των υποχρεώσεών της στην τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 12, 13 και 14 Μαΐου στο Ρεικιάβικ της Ισλανδίας. Αντίπαλοι της Εθνικής μας θα είναι οι Βόρειος Ιρλανδία, Λουξεμβούργο και Ισλανδία.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 στις 20:30 ώρα Κύπρου την Βόρειο Ιρλανδία. Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 18:00 ώρα Κύπρου το Λουξεμβούργο και την Κυριακή 14 Μαΐου στις 20:30 την Ισλανδία. Η αναχώρηση για το Ρεϊκιάβικ θα γίνει την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 16:30 το απόγευμα και αφού διανυκτερεύσει στο Λονδίνο, την Πέμπτη το πρωί θα βρεθεί στην ισλανδική πρωτεύουσα όπου θα προπονηθεί.

Ο προπονητής της Εθνικής Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι στόχος της ομάδας μας είναι το χρυσό μετάλλιο. Όπως είπε η Εθνική ξεκινά από τα εύκολα και πηγαίνει στα δύσκολα, αφού η Βόρειος Ιρλανδία θεωρείται η πιο αδύναμη ομάδα, ενώ Λουξεμβούργο και Ισλανδία είναι πιο δυνατές. «Ειδικά», είπε, το Λουξεμβούργο διαθέτει παίκτη που αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζεται πολλή προσοχή. Η Ισλανδία είναι γηπεδούχος και ίσως στον αγώνα αυτό κριθεί το χρυσό».

Αξιο αναφοράς είναι ότι στην Εθνική επιστρέφει μετά από τρία χρόνια ο κεντρικός Χρίστος Παπαδόπουλος με πλούσια εμπειρία από την Volleyleague αγωνιζόμενος σε Φοίνικα Σύρου και παλαιότερα σε Ολυμπιακό Πειραιώς. Η προετοιμασία της ομάδας έγινε στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό και στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στη Λευκωσία και θα ολοκληρωθεί επί κυπριακού εδάφους με προπονήσεις μέχρι την Τρίτη 09 Μαΐου.

Τη δωδεκάδα της Εθνικής αποτελούν οι: 1.  Πετρακκίδης (Διαγώνιος – Ομόνοια), 4. Πέτρου(Ακραίος – Αναγέννηση), 5.  Χριστοφή (Πασαδόρος – ΑΕ Καραβά), 6. Αποστόλου (Ακραίος – Ανόρθωση), 7. Γεωργίου (Διαγώνιος – ΑΠΟΕΛ), 8. Παφίτης (Κεντρικός- Ομόνοια), 9. Κνέζεβιτς (Ακραίος – ΑΠΟΕΛ), 11. Παπαδόπουλος (Κεντρικός – Φοίνικας Σύρου), 12. Αλεξίου – Κεντρικός – Ομόνοια – Αρχηγός), 14. Αντωνίου (Λίμπερο –Παφιακός), 17. Αδάμου (Ακραίος – Ομόνοια), 18. Χρυσοστόμου (Πασαδόρος –Νέα Σαλαμίνα).

Προπονητής είναι ο Ελλαδίτης Βαγγέλης Κουτουλέας και βοηθός Προπονητής ο Παύλος Κωνσταντίνου. Την ομάδα θα ακολουθήσουν ο Φυσιοθεραπευτής Γιάννης Κτωρής – αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠΕ Φραγκλίνος Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ