Με στόχο τη διάκριση

Για νέες σελίδες δόξας τέσσερις ομάδες στη Σλοβενία...

Στη Σλοβενία βρίσκονται τέσσερις ομάδες μας για να δώσουν εκ νέου τα διαπιστευτήριά τους σε τουρνουά Beach Volley MEVZA. Οι αδελφές Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή, Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ζόγια Κωνσταντοπούλου και Έρικα Ζεμπύλα, αλλά και οι Σωτήρης Σιαπάνης και Δημήτρης Αποστόλου, βρίσκονται εκεί με στόχο τη διάκριση.

Η Κύπρος… κατεβάζει στους αγώνες ό,τι καλύτερο διαθέτει, αφού οι Αγγελοπούλου και Κωνσταντοπούλου βρίσκονται στις 100 καλύτερες στο ranking της FIVB. Η αποστολή έκανε χθες προπόνηση και το κάθε δίδυμο ενημερώθηκε για τους αντιπάλους του. Οι αγώνες σήμερα αρχίζουν με τους προκριματικούς.

Το δίδυμο Αγγελοπούλου (κάνει φοβερές εμφανίσεις από τον Μάιο) και Κωνσταντίνου ανταμώνει ξανά για νέες επιτυχίες, ενώ ο Σιαπάνης μετά την επική τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό U20 της Σουηδίας θα αγωνιστεί εκ νέου μετά το τουρνουά της Ίου με τον πολύπειρο Δημήτρη Αποστόλου.

Οι αδελφές Γιασουμή έδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι Ζόγια Κωνσταντοπούλου (εντυπωσιακή φέτος) με την Έρικα Ζεμπύλα επανέρχονται μετά το τουρνουά της Κίνας.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ