aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜε όνειρα διάκρισης στην Κροατία

Με όνειρα διάκρισης στην Κροατία

Με στόχο τη διάκριση αναχώρησε το πρωί η Εθνική U17 Γυναικών για το Ζαντάρ της Κροατίας όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MEVZA, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην κροατική πόλη. Ο κόουτς Λούης Λοΐζου ολοκλήρωσε την προετοιμασία με τρία πολύ δυνατά φιλικά απέναντι στις ομάδες των Γυναικών Lemesos Volleyball, Property Gallery Απόλλων και Robo Markets ΑΕΛ όπου τα κορίτσια στάθηκαν πάρα πολύ καλά.

Ο κ. Λοΐζου ανέφερε ότι «πάμε στην Κροατία με στόχο το καλύτερο γνωρίζοντας και την ποιότητα των αντιπάλων μας». Στον Όμιλο αντιμετωπίζουμε Κροατία, Αυστρία και Τσεχία και αναλόγως αποτελεσμάτων θα διασταυρώσουμε με τις ομάδες του άλλου Ομίλου Σλοβενία, Σλοβακία, Ισραήλ και Ουγγαρία. Με βάση το πρόγραμμα, σήμερα η εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 12:30 το μεσημέρι την Κροατία και στις 18:00 με την Αυστρία. Αύριο στις 10:00 θα ολοκληρώσουμε τον όμιλο απέναντι στην Τσεχία. Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου θα εξαρτηθούν από την κατάταξή μας.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι 12 πετοσφαιρίστριες: Kλεοπάτρα Διάκου, Παναγιώτα Νικολάου, Άντρεα Ντομπρασίνοβιτς (Ολυμπιάδα Νεαπόλεως), Έλλη Λάσπου (Lemesos Volleyball), Aλεξάνδρα Θεοδούλου, Μαρία – Όλγα Σιαπάνη (NCMA Νέα Σαλαμίνα), Νεφέλη Σιμανόφσκι, Αικατερίνη Κέστα, Μαρία – Νεφέλη Λεύκιου (Property Gallery Απόλλων), Έφη Παναγιώτου (Robo Markets ΑΕΛ), Έλενα Τσουτσούκη, Τατιάνα Αντωνίου (Ανόρθωση).

Oι Ομοσπονδιακοί προπονητές Λούης Λοΐζου, Πέτρος Πατσιάς, οι συνοδοί Μαρίνα Καράγια και Άριστος Ευριπίδου και ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντινίδης. Αρχηγός αποστολής είναι ο Β’ αντιπρόεδρος της ΚΟΠΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Χάρης Καράγιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ