aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜε Ολλανδέζες στους «8» Mαριώτα-Μανωλίνα

Με Ολλανδέζες στους «8» Mαριώτα-Μανωλίνα

Mε τις Ολλανδέζες, Emma Piersma και Pleun Ypma, θα αναμετρηθούν για μια θέση στην τετράδα του World Tour Star 1 που διεξάγεται στο Βαντούζ οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019.

Ο αγώνας για την προημιτελική φάση είναι ορισμένος γύρω στις 17:00 το απόγευμα. Οι δυο Ολλανδέζες κέρδισαν πανεύκολα στη φάση των «12» τις Αυστριακές Wiesmeyer και Dorfler με 2-0 (21-10, 21-07).

Μαριώτα και Μανωλίνα λόγω της εντυπωσιακής πορείας που έκαναν την Πέμπτη 8 Αυγούστου με δύο νίκες επί των κοριτσιών του Λιχντενστάιν και της Κολομβίας, πέρασαν στα προημιτελικά και την Παρασκευή ξεκουράστηκαν και προετοιμάστηκαν από τον Ομοσπονδιακό Βαγγέλη Κουτουλέα, για τον αγώνα με τις Ολλανδέζες.

Εάν με το καλό, κερδίσουν τις Ολλανδέζες την Κυριακή 11 Αυγούστου, Μαριώτα και Μανωλίνα θα αγωνιστούν στα ημιτελικά με τις νικήτριες του προημιτελικού μεταξύ των Mizoe-Hashimoto από την Ιαπωνία και Michele-Pati από την Παραγουάη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ