aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜε ατραξιόν τον Ολυμπιακό Πειραιώς το τουρνουά «Ευάγγελος Φλωράκης»

Με ατραξιόν τον Ολυμπιακό Πειραιώς το τουρνουά «Ευάγγελος Φλωράκης»

Με μεγάλη ατραξιόν την παρουσία του Ολυμπιακού Πειραιώς θα διεξαχθεί στην Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο το ετήσιο τουρνουά «Ευάγγελος Φλωράκης». Το τουρνουά που διοργανώνεται από τον πρωταθλητή «Korantina Homes» Παφιακό αποκτά εκ νέου την αίγλη του.

Το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου που είναι ορισμένη η διεξαγωγή του τουρνουά, οι φίλοι της πετόσφαιρας θα παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου αγώνες. Πέραν του «Korantina Homes» Παφιακού και του Ολυμπιακού Πειραιώς, στο τουρνουά συμμετέχουν οι φιλόδοξες φέτος ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας. Επίσης, κλήθηκαν και θα αγωνιστούν οι ομάδες της Εθνικής Ενόπλων και του «Korantina Homes» Παφιακού U18. Το πλήρες πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες του τουρνουά θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου σε διάσκεψη Τύπου.

Ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Ισπανό Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ άρχισε προετοιμασία στις 03 Σεπτεμβρίου και ενέταξε στη δύναμή του τον Καναδό Γκάβιν Σμιτ τους Γερούν Ράουντβερντικ και Έμι Τερβαπόρτι. Παράλληλα, διαθέτει πλειάδα διεθνών Ελλήνων παικτών όπως τους: Κ. Χριστοφιδέλη, Γ. Πετρέα, Ν. Ζουπάνη, Κ. Στιβαχτή, Γ. Στεφάνου, Α. Ανδρεάδη, Α. Δαρίδη, Π. Τσέλιο, Α. Φράγκο και Ρ. Κουμεντάκη. Με τα «ερυθρόλευκα» αγωνίζεται και ο Μ. Μπέμε.

ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα έχουν πολλές φιλοδοξίες και θα παρουσιαστούν ενισχυμένες με νέους τεχνικούς τους Λ. Λοΐζου και τον Κουβανό με ελληνικό διαβατήριο Φρέντι Μπρουκς. Εξάλλου, ο «Korantina Homes» Παφιακός με νέο κόουτς τον Σέρβο Λιούπισα Ρίστιτς και νέες πινελιές θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ. Εξάλλου, τις δυνάμεις τους στο τουρνουά θα δοκιμάσουν η Εθνική Ενόπλων και η ομάδα U18 του «Κorantina Homes» Παφιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ