aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜε αισιοδοξία στη Βιέννη η Εθνική

Με αισιοδοξία στη Βιέννη η Εθνική

Για τη Βιέννη αναχώρησε στις 16:45 το απόγευμα η Εθνική Εφήβων U20 Ανδρών όπου θα αντιμετωπίσει τις Αυστρία και Κροατία για τον 1ο γύρο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκεται στην αυστριακή πρωτεύουσα με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρώτο εμπόδιο αύριο στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης η Αυστρία. Πρόκειται για μια ομάδα, που απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται στην Budesliga.

O βοηθός Ομοσπονδιακός προπονητής Στέργιος Φραγκέσκου ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι οι Αυστριακοί είναι «μια ομάδα σε υψηλό επίπεδο, αλλά που μπορούμε να κοντράρουμε. Την έχουμε παρακολουθήσει σε βίντεο και την αναλύσαμε». Λίγο πριν την αναχώρηση για την Αυστρία ο διεθνής πετοσφαιριστής Κυριάκος Χριστοφορίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι «έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυο δύσκολους αντιπάλους. Θα δούμε αγώνα με αγώνα και πρώτα το παιχνίδι με την Αυστρία. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε. Θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία και γιατί όχι να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

Μεθαύριο η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Κροατία στις 19:30. Ένας αγώνας όπου οι Κροάτες είναι το φαβορί, άνκαι η ομάδα μας θα παλέψει το παιχνίδι. Η πρώτη προπόνηση στη Βιέννη και στο National Sports Center στο Steinburn όπου θα γίνουν οι αγώνες του 1ου Ομίλου θα γίνει σήμερα το πρωί της Πέμπτης ενώ οι νεαροί διεθνείς θα παρακολουθήσουν και βίντεο.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Oρέστης Παπαδημητρίου, Σωτήρης Σιαπάνης – Αρχηγός, Λευτέρης Ιωάννου –Λίμπερο, Κώστας Σίσκου (N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα), Αντώνης Μαυρομάτης, Νικόλας Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Σκορδής, Οδυσσέας Σαββίδης (Green Air Παφιακός), Κανάρης Μιχαήλ (Φοίνικας Πύλας UCLan Cyprus), Κωνσταντίνος Ιακώβου (Αναγέννηση Δερύνειας), Κυριάκος Χριστοφορίδης (Εθνικός Λατσιών), Γιώργος Χρυσοστομίδης (Ανόρθωση).

O Oμοσπονδιακός προπονητής Jorge Canestraci, o βοηθός του Στέργιος Φραγκέσκου, ο φυσιοθεραπευτής Ι. Κτωρής και ο αρχηγός αποστολής μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Χρίστος Μαλέκκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ