aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜε Αυστραλές αρχίζουν στην Καμπόντια Μαριώτα και Ντάρια

Με Αυστραλές αρχίζουν στην Καμπόντια Μαριώτα και Ντάρια

Στον β’ όμιλο με αντιπάλους τις Phoebe Βell και Brittany Kendal από την Αυστραλία, Αzusa Futami και Akiko Hasegawa από την Ιαπωνία και Sarah Schermerhorn και Kimberly Hildreth από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα αγωνιστούν οι Μαριώτα Αγγελοπούλου και Ντάρια Γκουσάροβα στο τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Star 2 Beach Volley στην Siem Reap της Καμποτίας.

Οι δυο πρωταθλήτριες θα μπουν στη μάχη στις 04:00 το πρωί ώρα Κύπρου (09:00 ώρα Καμπόντιας) την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 απέναντι στις Αυστραλές Phoebe Βell και Brittany Kendal. Με νίκη θα αγωνιστούν στις 08:30 ώρα Κύπρου (13:30 ώρα Καμποτίας) απέναντι στις νικήτριες του αγώνα Futami/Hasegawa (Iαπωνία)-Schermerhorn/Hildreth (HΠΑ) με την πρόκριση στην τσέπη. Εάν χάσουν από το δίδυμο της Αυστραλίας, θα αγωνιστούν επίσης την Παρασκευή στις 10:30 ώρα Κύπρου (15:30 ώρα Καμπόντιας) με τις ηττημένες των ζευγαριών από την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ.

Ο πιθανός αυτός αγώνας θα είναι κρίσιμος αφού θα κρίνει την τρίτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση πρόκρισης Μαριώτα και Ντάρια θα έχουν αγώνες και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020. Το τουρνουά άρχισε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 με τους αγώνες των προκριματικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ