aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜατσάρες σε ομίλους τίτλου και διαβάθμισης

Ματσάρες σε ομίλους τίτλου και διαβάθμισης

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας τόσο στον Όμιλο τίτλου, όσο και στον Όμιλο διαβάθμισης περιλαμβάνει η 16η αγωνιστική, δεύτερη της δεύτερης φάσης στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών με όλους τους αγώνες να διεξάγονται την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:00. Oι τρεις από τους τέσσερεις αγώνες είναι κρισιμότατοι, ενώ το παιχνίδι Property Gallery Απόλλων – ΑΕΚ είναι ντέρμπι μόνο από τα ονόματα των δυο αντιπάλων.

ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ (ΘΕΣΕΙΣ 1-4)

Στον Όμιλο τίτλου (Robo Markets ΑΕΛ, Ανόρθωση, Korantina Homes Παφιακός, Ολυμπιάδα Νεαπόλεως) τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής έβαλαν όλες τις ομάδες στο κόλπο τίτλου, έφεραν βαθμολογικές ανακατατάξεις και το ενδιαφέρον πέντε αγώνες πριν το φινάλε έγινε τεράστιο.

Την Τρίτη θα γίνουν δυο σούπερ ντέρμπι Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Robo Markets ΑΕΛ που θα αγωνιστούν στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου εκτός εάν μέχρι αύριο παραδοθεί η Κλειστή Αίθουσα «Νεάπολη – Επιστροφή».  Στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως θα διεξαχθεί το σπουδαίο ντέρμπι Ανόρθωση – Korantina Homes Παφιακός. Οι φίλοι του βόλεϊ και όχι μόνο είναι τυχεροί αφού ο αγώνας Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Robo Markets ΑΕΛ θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι 7Sports TV που εκπέμπει από την πλατφόρμα της Cablenet.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – Robo Markets ΑΕΛ

Ματς τίτλου χωρίς καμιά αμφιβολία. Οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα παλέψουν μέχρι τον τελευταίο πόντο. Η Robo Markets ΑΕΛ είναι στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής με 35 βαθμούς. Η Ολυμπιάδα κερδίζοντας την Ανόρθωση έμεινε 4η αλλά με 29 βαθμούς, μείωσε στους έξι πόντους την απόσταση και εάν κερδίσει θα είναι πλέον ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου.

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με τον Γιάννη Γιαπάνη στον πάγκο κτίζει χαρακτήρα πρωταθλήτριας και την Τρίτη σκέφτεται μόνο τη νίκη. Η προετοιμασία τελειώνει τη Δευτέρα και ο κόουτς θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για την 2η νίκη στη Β Φάση. Στην πρσφυγική ομάδα ξέρουν ότι με νίκη πλησιάζουν στο όνειρο του τίτλου.

Η Robo  Markets ΑΕΛ είναι πολύ σταθερή φέτος, όμως κάποιοι χαμένοι βαθμοί δεν την άφησαν να ξεχωρίζει. Την 15η αγωνιστική ανέβηκε στην κορυφή και θέλει να μείνει εκεί. Εάν κερδίσει στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου το σίγουρο είναι ότι κάνει τεράστιο βήμα. Ο κόουτς Στέλιος Μασιάς τελειώνει την προετοιμασία την Δευτέρα και θα ετοιμάσει την αποστολή για τη Λευκωσία.

Στους δυο αγώνες της Α Φάσης την 3η αγωνιστική η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε με 3-1 σετ στη Λεμεσό. Την 10η η Ολυμπιάδα επικράτησε στην έδρα της «Νεάπολη – Επιστροφή» με 3-1 σετ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Σπουδαίος αγώνας με όλα τα χαρακτηριστικά ντέρμπι. Οι δυο ομάδες μπορούν να παίξουν ποιοτικό βόλεϊ και όλα είναι πιθανά στον αγώνα. Η Ανόρθωση με την ήττα έστω 2-3 από την Ολυμπιάδα στην 15η αγωνιστική έμεινε δεύτερη έστω με τους ίδιους βαθμούς με την Robo Markers ΑΕΛ (35). Ο Korantina Homes Παφιακός έχασε την προηγούμενη Τρίτη από την Robo Markets ΑΕΛ στη Λεμεσό μετά από δυο μήνες και έμεινε τρίτος με 34 βαθμούς.

Η Ανόρθωση διαθέτει σπουδαίες μονάδες και με την επιστροφή στην έδρα της θέλει καθαρό τρίποντο ώστε να είναι σε θέση ισχύος ενόψει των επόμενων μεγάλων αγώνων. Σαφώς είναι υποψιασμένη αφού ο Korantina Homes Παφιακός κέρδισε στο γήπεδό της στις 10 Δεκεμβρίου για τη 8η αγωνιστική 1-3 σετ. Ο Al. Boscovic ολοκληρώνει την προετοιμασία τη Δευτέρα και θα αποφασίσει ποια εκ των Bratunhina ή Felinski θα αγωνιστεί.

Ο Korantina Homes Παφιακός ξέχασε τι πάει να πει ήττα, όμως την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου έχασε στη Λεμεσό από την Robo Markets ΑΕΛ με 1-3 σετ και υποχώρησε στην 3η θέση με 34 βαθμούς,ένα πίσω από τη «βασίλισσα» και τη «Μεγάλη Κυρία». Η ομάδα του Αλ. Κωνσταντινίδη με τις φοβερές μονάδες που διαθέτει γνωρίζει ότι εάν κερδίσει με καθαρό σκορ 3-0, 3-1 και επαναλάβει ότι έκανε την 8η αγωνιστική προσπερνά την Ανόρθωση. Ο κόουτς ολοκληρώνει τα πλάνα του τη Δευτέρα και ετοιμάζει αποστολή νίκης στη Λευκωσία.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος  (Α Φάση) οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες. Στην πρεμιέρα η Ανόρθωση κέρδισε στην Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» 0-3. Στην 8η αγωνιστική ο Korantina Homes Παφιακός επικράτησε στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως 1-3 σετ.

H BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Robo Markets ΑΕΛ (12 -03, 38-15) 35
  2. Ανόρθωση (11-04, 40-15) 35
  3. Korantina Homes Παφιακός (11-04, 36-15) 34
  4. Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (11-04, 37-23 29

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ