aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜατσάρα στο «Σπύρος Κυπριανού», με το δεξί η Νέα Σαλαμίνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Ματσάρα στο «Σπύρος Κυπριανού», με το δεξί η Νέα Σαλαμίνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε με το δεξί στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών, επικρατώντας με 3-0 του ΑΠΟΕΛ στο «Σπύρος Κυπριανού», σε παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική.

Και αν τα σετ παραπέμπουν σε άνετη επικράτηση των ερυθρόλευκων, η έκβαση στα σετ μαρτυρά το αντίθετο. Ίδρωσαν πολύ οι γηπεδούχοι για να καταβάλουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων στο πρώτο σετ και έσπασαν καρδιές ώσπου να ολοκληρωθεί. Τελικώς, οι πετοσφαιριστές του Τόμας Γκαλιμπέρτι επικράτησαν με 28-26.

Σαν «δίδυμο αδερφάκι» του πρώτου σετ ήταν το δεύτερο. Με διαρκείς εναλλαγές στο προβάδισμα, οι ψεσινοί μονομάχοι τα έδωσαν όλα, οι μεν για το σημαντικό προβάδισμα και οι δε για την ισοφάριση. Τελικά, η κατάληξη ήταν ίδια, με τη Νέα Σαλαμίνα να κάνει το 2-0 και πάλι με 28-26.

Οι πετοσφαιριστές του Γιαννάκη Χριστοφόρου δεν το έβαλαν κάτω, όμως, και έκαναν την προσπάθειά τους για να αντεπιτεθούν. Είχαν το προβάδισμα ώς στα μέσα του σετ, αλλά υπέκυψαν στο τέλος και οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 25-20 και πανηγύρισαν τη νίκη.

Τα σετ: 28-26, 28-26, 25-20.

«N.PAPAS GROUP» ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (T. GALIBERTI): Α. Χρυσοστόμου, Guzman, Σιαπάνης, Brook, Dulchev, Zηκάκης – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Παπαδημητρίου, Σίσκου.

AΠΟΕΛ (Γ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ): Kασαμπαλής, Vanegas, Eυσταθίου, Χρυσοστόμου, Juarez Gomez, Γεωργίου – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Τοφή, Αβερκίου, Παναγίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ